Kuyumcukent’ten MESAM üyelerine özel avantajlar

Kuyumcukent’ten MESAM üyelerine özel avantajlar

Genel Haberler 29.12.2022 09:33:23 0
Kuyumcukent’ten MESAM üyelerine özel avantajlar
Tarih: 29.12.2022 09:33
Türkiye’de, kuyumcu sektöründe en büyük tesis olan Kuyumcukent, yaptığı anlaşmalarla birbirinden farklı sektörlere özel indirimler sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) ile de protokol imzalandı.

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) Başkanı Recep Ergül ve yönetim kurulundan 4 kişilik bir heyet, Kuyumcukent’e gelerek, Kuyumcukent İşletme Anonim Şirketi (KİAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karbeyaz’la bir protokol imzaladı. Bu protokol çerçevesinde MESAM üyelerine alacakları pırlanta ve altın gibi değerli takı grupları için farklı oranlarda indirim yapılması belirlendi.

"MESAM üyelerimize Kuyumcukent olarak işçiliklerden yüzde 20’yle yüzde 50’ye kadar indirim yapılacak"
İmza töreninde basına konuşan KİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karbeyaz, “Sayın başkanımla, Kuyumcukent’ten takı, mücevher, altın, sarrafiye alışlarında mutlaka bizimle irtibat kurun, bu konuda üyelerimize ne yapabiliriz, nasıl faydalı olabiliriz diye görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerin sonunda 3’üncü toplantımızda; tüm MESAM üyelerimize Kuyumcukent olarak işçiliklerden yüzde 20’yle yüzde 50’ye kadar indirim yapılacak. Ayrıca her yaptıkları alışverişlerden sonra bir sıkıntı olduğunda Kuyumcukent ve yönetim olarak da ara bulucu olacağız. Yani güvenilir bir şekilde alışveriş yapmalarını, aldığı malın kalitesinden emin olarak her türlü huzur içinde olacaklar. Burada 3 bin tane iş yeri var. Bin tane imalat var, 180 ülkeye ihracat var: biz burada hem yapıyoruz hem satıyoruz. Bu konuda sağ olsun Recep Başkanım geldi ve, ‘Benim üyelerim ciddi şekilde bu takı konusuna düşkünler, başkanım onlara nasıl yardımcı olabilirim’ dedi. Ben de, ‘Emrin olur, ne istersen yaparız’ dedim. Bu şekilde bir anlaşma yaptık. Şu anda bu anlaşmanın imzasını yapacağız” diye konuştu.
KİAŞ Yönetim Ofisinde gerçekleşen törene; Şarkıcı Murat Kekilli ve Müzisyen Fuat Güner de katıldı.

Salı 20.3 ° / 12.4 °
Çarşamba 18 ° / 7.4 °
Perşembe 17.2 ° / 10.5 °