Adana Valisi Dr. Elban’a Kozan’da sıcak karşılama

Adana Valisi Dr. Elban’a Kozan’da sıcak karşılama

Ekonomi Haberleri 4.01.2023 19:54:32 0
Adana Valisi Dr. Elban’a Kozan’da sıcak karşılama
Tarih: 04.01.2023 19:54
Adana Valisi Dr. Süleyman Elban Kozan ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek, yatırım çalışmalarını yerinde inceledi. Güneri mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’ı, mahalle sakini Şenay Öztürk gelinleri ve dünürleri ile birlikte ocak başında hazırladıkları börek ile karşıladı.
Kozan ilçesine bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, beraberinde Jandarma Albay Bilgihan Yeşilyurt, Emniyet Müdürü Doğan İnci ile birlikte Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’yü makamında ziyaret ederek, ardından Organize Sanayi müteşebbis heyet toplantısına başkanlık etti.
İlçedeki yatırım çalışmalarını ve Organize sanayi bölgesinde yapımı tamamlanan 2 milyon 700 bin TL’lik OSB idari bina ve Arge merkezinde incelemelerde bulunan Vali Dr. Süleyman Elban, Güneri mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi, ardından kahvehanede muhtar ve mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.
Adanalı kadınlar valiyi dualarla karşıladı
Mahallelerine ilk kez vali geldiği için gelinleri, dünürleri ile birlikte ocak başına geçtiklerini, bölgeye özgü çevirme hazırladıklarını aktaran Şenay Öztürk, büyük heyecan yaşadıklarını belirterek “ ilk kez mahallemize valimiz geliyor. Bende gelinlerim dünürlerim ile birlikte ocak başına geçtik. Askerimiz polisimiz valimiz için hazırladık bunları. Allah’ım devletimize zeval vermesin hepsinin işleri güçleri rast gitsin, dert görmesinler.” diyerek dua etti
Vali Dr. Elban mahalle sakinlerini dinledi
Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, mahallede kendileri için hazırlık yapan kadınlara karşılama için teşekkür ederek, kolaylıklar diledi. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Vali Dr. Elban, “ İlçelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Kozan’ımızda yayladan dönüşler oldu ve ilçemizde vatandaşlarımız ile bir araya gelmek talep ve şikâyetlerini dinlemek istedik. Adana’dan çözmemiz gereken varsa elimizden gelini yapalım istedik. İlçedeki hem yatırım çalışmalarını hem de vatandaşlar ile bir arada olup onları dinlemek için buradayız” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °