Yavuz Kuşan, ‘Amacımız İpekyolu’na ve halkımıza hizmet’

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yerel seçimlerde yarım bıraktıkları şarkıyı tamamlamak ve seçimleri kazanmak istediklerini söyledi.

Politika Haberleri 14.12.2023 13:52:00 0
Yavuz Kuşan, ‘Amacımız İpekyolu’na ve halkımıza hizmet’
Tarih: 14.12.2023 13:52 Güncelleme: 14.12.2023 16:03

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, beraberindeki heyet ile birlikte basın ziyaretleri kapsamında Vangölü TV’yi ziyaret etti. 

Vangölü TV Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Türk ve Genel Yayın Yönetmeni A. Baki Karaca ile görüşen Başkan Yavuz Kuşan, siyaseti ilçemizin gelişmesinde sorumluluk üstelen önemli bir araç olarak değerlendirmek istediklerini söyledi. 

 

 

Ziyarette göreve geldiğinden bu yana yaptığı çalışmalara da değinen Yavuz Kuşan şu ifadeleri kullandı; 

“İPEKYOLU İLÇESİ VAN’IN KALBİ”
İpekyolu İlçesi Van’ın kalbi konumunda. Şehrin ekonomisi, sosyal ve kültürel hayatı başta olmak üzere bir çok etkinlik ve faaliyet İpekyolu ilçesinde gerçekleşiyor. İpekyolu ilçesinde ikamet eden nüfus ile gündüz saatlerinde ilçemizde bulunan nüfus arasında büyük fark var. Van’ın tüm ilçelerinden gelip ihtiyaçlarını gideren vatandaşlarımız nedeniyle gündüz nüfusumuz yoğunlaşıyor. Van’ın kalbi durumunda olan İpekyolu ilçemizde hizmetler sağlıklı üretilmeli, çalışmalar yerinde ve zamanında yapılmalı ki halkımız mağdur olmasın. 

“İPEKYOLU’NDA SEÇİMLERİ KAZANMAK ÖNCELİĞİMİZ”
Van’ın kalbi durumunda olan İpekyolu İlçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde zafer ile çıkmamız büyük önem taşıyor. 
Kalbi sağlıklı çalışmayan hiçbir vücut nasıl ki ayakta duramazsa, Van’da da halkımızın eksiksiz hizmet alması, sorunlarının çözüme kavuşması İpekyolu’nda yapılacak çalışmaların verimine bağlı. 
Bu nedenle yarım kalmış olan türkümüzü tamamlamak, İpekyolu Belediye Başkanlığını kazanmak ve halkımıza hak ettiği hizmeti vermek istiyoruz. 

"İSTİŞARE KÜLTÜRÜ İLE BAŞARININ KAPILARINI ARALIYORUZ"
Göreve geldiğimiz andan itibaren mahalle ziyaretlerimiz kesintisiz devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile de görüşüyoruz. Bir yandan istişarelerde bulunuyoruz, bir taraftan ilçemizdeki sorunları ilgili kurumlarla paylaşıp, çözümlerini takip ediyoruz. 

Halkımızın istek ve talepleri, ihtiyaçlarının giderilmesi, sorunlarının çözülmesi gündemimizin ilk maddesinde yer alıyor. 

“BASIN MENSUPLARI ÇALIŞMALARIMIZIN VAZGEÇİLMEZ PAYDAŞIDIR”
Yaptığımız çalışmaların kamuoyuna duyurulması başta olmak üzere, ilçemizdeki sorunlar ve çözümleri ile ilgili önerileri bizimle paylaşmaları açısından basın mensupları adeta gözümüz kulağımız gibi. Basın mensupları ile dayanışma içerisinde yaptığımız çalışmalar ile başarının vazgeçilmez olduğuna inanıyorum. 

 

 

KARACA, “ÇALIŞMALARDA İSTİŞARE KÜLTÜRÜNE YER VERMEK BAŞARININ ANAHTARIDIR”
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirden Vangölü TV Genel Yayın Yönetmeni A. Baki Karaca, “Van’ın konu ve sorunlarının detaylı bilgi ve gerekçeleri ile çözülmesi için istişare kültüründen faydalanmak büyük önem taşıyor. Bu kapsamda yapılan ziyaretten, istişareye açık bir yönetim anlayışının bulunmasından memnuniyet duyduk. Heyecanlı ve dinamik bir ekip ile başarılı çalışmalar yapılacağına inanıyorum” dedi. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °
Salı 25.3 ° / 15.3 °
Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °