VİED ekibi Van Kalesi ve müzeyi gezdi

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek'in destekleriyle, Van İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği (VİED), Van Kalesi'ne ve müzeye gezi düzenlendi.

Van Haberleri 12.10.2023 13:55:00 0
VİED ekibi Van Kalesi ve müzeyi gezdi
Tarih: 12.10.2023 13:56

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek'in destekleriyle, Van İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği (VİED), Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Van Müzesi işbirliğiyle, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu –GİZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH), tarafından fonlanan çalışma çerçevesinde Van Kalesi'ne ve müzeye gezi düzenlendi.

2019 yılında kurulan ve engellilerin sorunlarını çözmek, sosyal aktivitelerde bulunmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Van İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek’in destekleriyle, Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Van Müzesi işbirliğiyle,  Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu –GİZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH), tarafından fonlanan çalışma çerçevesinde Van Kalesi’ne ve müzeye gezi düzenlendi.

“Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim”

Açıklamalarda bulunan VİED Yasal Temsilcisi Filiz Yörükoğlu, çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Van Müze gezimiz çok güzel geçti. İşaret dili tercümanımız ve Farsça tercüman eşliğinde engelli engelsiz yabancı uyruklu ve ev sahibi topluluk mensubu bireyler Van müzesi ve Van kalesinde keyifli bir tarihi yolculuk yaptılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi. 


 

Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi


Anahtar Kelimeler: ekibi Kalesi müzeyi gezdi
Cumartesi 25.3 ° / 15.1 °
Pazar 25.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °