Vanspor taraftarlarına destek çağrısı

Taraftarlardan Pazar günü sahasında Kırşehirspor'la karşılaşacak olan Van'a destek çağrısı yapıldı.

Van Haberleri 15.09.2023 15:27:00 0
Vanspor taraftarlarına destek çağrısı
Tarih: 15.09.2023 15:27

Taraftarlardan Pazar günü sahasında Kırşehirspor'la karşılaşacak olan Van'a destek çağrısı yapıldı. Vansporlu taraftarlar yaptığı açıklamada '17 Eylül Pazar günü sahamızda Kırşehirspor'u konuk edeceğiz. Sporseverlerin stattaki yerlerini alarak Vanspor'a destek vermesini istiyoruz. Hep beraber birlik olup kenetlenerek tüm zorlukları aşıp bu sezon şampiyonluğa yürüyelim' ifadelerine yer verdiler.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü saat 15:30’da Kırşehirspor’la karşılaşacak. Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Demokrat Özgür Güneş, Hüseyin Can, Mehmet Dura ve Giray Şaylan hakem dörtlüsü yönetecek.

SARIGÜL’ÜN SERİK MAÇI ÖNCESİ SOYUNMA ODASINDAKİ KONUŞMASI BĞENİ TOPLADI

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Serik Belediyespor’u Bertuğ Bayar ve Kerem Çağatay’ın golleriyle 2-0 mağlup eden Vanspor, teknik direktör Mustafa Sarıgül’ün soyunma odasında futbolculara yaptığı konuşma futbolcuları motive ederek maçın kazanılmasında büyük rol oynadı. Sarıgül’ün konuşması büyük beğeni topladı. Sarıgül konuşmasında “Oyun planıyla ilgili yaptığımız taktikleri sahaya yansıtalım. Bugün iyi mücadele ederek bu maçı alacağız. Bunu daha önce yaptık yine yapabiliriz. İstesek yenemeyeceğimiz takım yoktur. Maçtan sonra keşkelerimiz olmasın diye herkes sahada kendini göstersin. Maçtan sonra hepimiz vicdanımız rahat bir şekilde buradan çıkıp giderlim. Şampiyonluğa oynuyoruz. Burada ne olursa olsun kazanacağız. Şampiyon olmak istiyorsak, başarılı olmak istiyorsak, amacımıza uygun futbol oynamalıyız” dedi.

VANSPOR’LU FUTBULCULAR: ŞAMPİYONLUĞU VAN ŞEHRİNE GETİRECEĞİZ

Maçtan sonra açıklama yapan Vansporlu futbolcular ise “Lige çok iyi başladık. 3’te 3’le devam ediyoruz. Hep kazanma amaçlı daha iyi olma adına kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Uzun bir maratondayız. İnşallah emin adımlarla ilerleyip şampiyonluğu Van şehrine getireceğiz. Pazar günü sahamızda Kırşehirspor’la karşılaşacağız. Hedefimiz seyircimiz karşısında güzel bir futbolla galip gelip 4’te 4 yapmak” dediler.

Ligde namağlup yoluna devam eden Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Kırşehirspor’u yenerek yenilmezlik serisini sürdürüp liderliğe yükselmeyi hedefliyor.

Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarlaner Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Vanspor, ligde oynadığı 3 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırıp kalesinde1 gol gördü. Kırmızı Siyahlı temsilcimizin gollerini Harun Kavaklıdere (2), Emre Öztürk, Bertuğ Bayar ve Kerem Çağatay kaydetti.

Vanspor ligin üçüncü haftasında deplasmanda Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’u 2-0 mağlup edip 3’te 3 yaparken, Kırşehirspor sahasında Diyarbekirspor’la 1-1 berabere kalmıştı.

Vanspor Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Kerem Çağatay, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Hasan Bilal, Emre Öztürk, Erdem Seçgin, Onurcan Güler, Medeni Bingöl, Abdulcebrail Akbulut ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

Kırşehirspor Ahmet Duman teknik sorumluluğunda sahaya; Sefa Mücahid Çirişoğlu, Mehmet Ersavaş, Tolga Şahin, Abdulkadir Kuzey, Cerem Talha Dinçer, Muhammet Serdar Yazıcı, Ümit Can Tokcu, Gökay Güney, Hüseyin Ekici, Hüseyin Solaklı ve Nurullah Serbest onbiriyle çıkması bekleniyor.

“HERKESİN VANSPOR’A DESTEK VERMESİNİ BEKLİYORUZ”

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Vansporlu taraftarlar maça davet çağrısı yaparak, “Yeni sezona çok iyi başladık. Ligde 3 maçta 3 galibiyet alarak ikinci sırada yer almamız sevindirici. Bu sezon şampiyonluk hedefiyle maçlarına çıkan temsilcimiz Vanspor son zamanların en iyi performansını gösteriyor. Yeni sezonda 17 futbolcu transfer eden takımımız inşallah sezon sonu hedeflerine ulaşır. Biz yıllardır yağmur çamur demeden, iç saha dış saha maçı demeden yollara dökülüp takımımıza destek vermek için deplasmandan deplasmana gidiyoruz. Vanspor Van’ın önemli markalarından biridir. Bu memlekete yaşayan herkesin Van’ vefa borcunu ödemesi için şehrin takımınıza sahip çıkması gerekir. Şuan gündem Vanspor, Van’ın her köşe başında Vanspor konuşuluyor. Van’ı tanıtmanın en iyi yolu spordan geçer. Trabzon bunu başardı. Bugün Trabzon, Trabzonspor sayesinde bütün dünyada tanınır hale geldi. Van’da yaşayan herkesin takıma destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz. 17 Eylül Pazar günü sahamızda Kırşehirspor’u konuk edeceğiz. Vanlıların stattaki yerini alarak Vanspor’a destek vermesini istiyoruz. Hep beraber birlik olup kenetlenerek tüm zorlukları aşıp bu sezon şampiyonluğa yürüyelim. 2023-2024 futbol sezonuna Vanspor damga vurmalı. İnşallah yolun sonunda şampiyonluk görünüyor. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın” dediler.

Vanspor teknik direktörü Mustafa Sarıgül ise, “Ligde oynadığımız 3 maçta galip gelerek ikinci sıraya yükseldik. Pazar günü sahamızda Kırşehirspor’u konuk edeceğiz. Taraftarların büyük desteğine ihtiyacımız var. Pazar günü bizleri yalnız bırakmasınlar. Bu sezon hep birlikte el ele şampiyonluğa yürüyelim” diye konuştu.

VANSPOR’DAN İKİ TRANSFER DAHA

2023-2024 futbol sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin bitmesine bir gün kala transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, Hakkari Zapspor’dan Forvet oyuncusu Mehmet Can Davarcıoğlu ve Gençlerbirliği’nden orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem ile anlaşmaya vardı.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz yeni sezonda 19 dış transfer, 6 iç transfer yaptı. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekircan Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, kaleci Bekir Demircan, Erdem Seçgin, Abdulcebrail Akbulut, Alpay Koçaklı, Ahmet Eren, Bertuğ Bayar, Harun Kavaklıdere, kaleci Nurullah Aslan, Berke Demircan, Yunus Emre Yalçın, Emre Öztürk ve Ahmet Özkaya’yı renklerine bağlarken, iç transferde Onurcan Güler, Yusuf Şengüler, Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki’yle yeniden anlaştı.

Gençlerbirliği’nden transfer edilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem bu zamana kadar Gençlerbirliği alt yapısında, Hacettepespor’da forma giyerken, oynadığı 64 maçta 12 gol kaydedip 2 asist yaparak, 3 bin 420 dakika sahada kaldı.

VANSPOR’UN GRUBUNDA BULUNAN TAKIMLARA İHTAR CEZASI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor’un grubunda bulunan Zonguldak Kömürspor, Serik Belediyespor ve Kırklarelispor’a ihtar cezası verdi. PFDK’dan yapılan açıklamada “Zonguldak Kömürspor A.Ş.’nin, 10.09.2023 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor A.Ş.-Esenler Erokspor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin tezahüratı nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Serik Belediyespor Kulübünün, 10.09.2023 tarihinde oynanan Serik Belediyespor–Van Spor müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Weecoins Kırklarelispor Kulübünün, 10.09.2023 tarihinde oynanan Weecoins Kırklarelispor-Hes İlaç Afyonspor Kulübü müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların uygun şekilde numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.  


 

Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi


Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °