Vanspor 9 puanla ikinci sırada…

TFF 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden ve hafta sonu deplasmanda Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Vanspor, puanını 9'a yükseltirken, grupta ikinci sırada yer aldı.

Van Haberleri 12.09.2023 15:59:00 0
Vanspor 9 puanla ikinci sırada…
Tarih: 12.09.2023 16:00

TFF 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden ve hafta sonu deplasmanda Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Vanspor, puanını 9'a yükseltirken, grupta ikinci sırada yer aldı. Grupta 3'te 3 yapan bir diğer takım olan Esenler Erokspor 9 puan +7 averajla liderlik koltuğunda bulunuyor.

Lige Bucaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan ve ikinci hafta maçında evinde Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup eden Vanspor, ligin üçüncü hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'u ise Bertuğ Bayar ve Kerem Çağatay'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Van temsilcisi Serik Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle 3'te 3 yaparken, puanını ise 9'a yükseltti. Kırmızı- Siyahlı takım aynı puanlı lider Erokspor'un ardından +4 averajla ikinci sırada yer aldı.

Kaleci Nurullah'ın yine önemli kurtarışlar yaptığı maçta kazanan taraf Vanspor oldu. Van temsilcisi ligde oynadığı 3 maçta sadece kalesinde 1 gol görürken, rakip fileleri ise 5 kez havalandırdı.

Vanspor'un yanı sıra Esenler Erokspor ve Nazilli Belediyespor takımları da 3'te 3 yapan takımlar olurken, üçüncü hafta sonunda Altınordu ve Zonguldak Kömürspor takımları ise puanla tanışamadı.

ESENLER EROKSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR…

Deplasmanda karşılaştığı ligin son sırasındaki Zonguldak Kömürspor'u 1-0 mağlup eden Esenler Erokspor 9 puan +7 averajla liderlik koltuğunda yerini korurken, Vanspor ise 9 puan +4 averajla ikinci sırada yer aldı.

Konuk olduğu Ankara Demirspor'u 2-1'le geçen Nazilli Belediyespor 9 puan +3 averajla üçüncü sırada yer alırken, sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 1-1 berabere kalan Diyarbekirspor ise 7 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Deplasmanda Bursaspor'u 2-0 mağlup olan Ankaraspor 6 puanla beşinci sırada yer alırken, haftayı BAY geçen 1461 Trabzon FK ise 4 puan +2 averajla altıncı sırada bulunuyor.

Ligdeki ilk galibiyetini alan Bursaspor 4 puanla yedinci sırada yer alırken, deplasmanda Kırklarelispor'u 2-1 mağlup eden Afyonspor ise 4 puanla sekizinci sırada yer aldı.

Yine ligdeki ilk galibiyetini Karacabey Belediyespor karşısında alan bir diğer takım olan Bucaspor 4 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Karacabey Belediyespor ise 3 puanla onuncu sırada yer aldı.

Deplasmanda Adıyaman FK ile 0-0 berabere kalan Yeni Mersin İdmanyurdu 3 puanla on birinci sırada yer alırken, Altınordu'yu 2-1'le geçen Beyoğlu Yeni Çarşı ise 3 puanla on ikinci sırada bulunuyor.

Serik Belediyespor 3 puanla on üçüncü sırada yer alırken, Ankara Demirspor ise aynı puanla on dördüncü sırada yer aldı.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü 2 puanla on beşinci sırada yer alırken, 1 puanı bulunan Adıyaman FK ve Kırklarelispor ise 16 ve 17. sırayı paylaştılar.

Grupta henüz puan alamayan Altınordu ve Zonguldak Kömürspor ise son iki sırada yer aldılar.


 

Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Vanspor puanla ikinci sırada…
Cumartesi 19.6 ° / 11 °
Pazar 19.3 ° / 9.1 °
Pazartesi 17.5 ° / 9.5 °