Vanspor Kulübü Başkanı Feyat Kıyak'tan Şok Borç Açıklaması!

Vanspor Kulübü Başkanı Kıyak takımın 40 milyon TL'lik borcu olduğunu açıkladı.

Van Haberleri 14.06.2024 22:12:14 0
 Vanspor Kulübü Başkanı Feyat Kıyak
Tarih: 14.06.2024 22:12

27 MİLYON BORÇ BASKISI

Canlı yayında bir televizyon programına katılan Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, kulübünü saran ekonomik sıkıntıları dile getirdi. Van TV'de yayınlanan Özel Konuk programında konuşan Kıyak, Vanspor'un toplam borcunun 27 milyon TL'ye ulaştığını ifade etti.

KONGRE ÖNCESİ MALİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Vanspor Kongresi öncesinde borç durumunu açıklayan Kıyak, kulübün mali yapısını ve karşı karşıya olduğu zorlukları anlattı. Resmi olarak 17 milyon TL, gayri resmi olarak ise ek 10 milyon TL borçla göreve geldiğini belirten Kıyak, toplamda 40 milyon TL'lik bir borç yüküyle mücadele ettiklerini belirtti.

BAŞKANLIK GÖREVİNE TALİP OLANLAR İÇİN AÇIK ÇAĞRI

Yönetim ve başkanlık için aday olabilecek isimlere kapılarının açık olduğunu söyleyen Feyat Kıyak, henüz resmi bir başvurunun olmadığını vurguladı. Sosyal medya üzerinden aday olduklarını belirten kişilerle görüşmelerin yapıldığını, ancak resmi bir başvuru sürecinin henüz başlamadığını açıkladı. Eğer yeterli bütçeye ve kaynağa sahip adaylar ortaya çıkarsa, görevi devretmeye hazır olduğunu ifade etti.

KAYNAK KULUBÜN GELECEĞİ İÇİN NET MESAJLAR

Vanspor Kulüp Başkanı Kıyak, taraftara da seslenerek, kulübün her zaman sahiplenildiğini ve sahipsiz bırakılmayacağını belirtti. Basında ve çeşitli sosyal alanlarda kulüple ilgili yapılan spekülasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Kıyak, önceki dönemlerde olduğu gibi, gelecekte de Vanspor'un hak ettiği itibarı koruyacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 25.3 ° / 16.2 °
Çarşamba 23.6 ° / 15.1 °
Perşembe 24.7 ° / 15.7 °