Van’ın Kurtuluş Parkı’nda keyifler yerinde 

Van halkı, yaz sıcaklarından dolayı Van’ın merkezine bağlı Halilağa Mahallesi’nde bulunan Kurtuluş Parkı’nda serinliyor.

Van Haberleri 12.08.2022 14:30:00 0
Van’ın Kurtuluş Parkı’nda keyifler yerinde 
Tarih: 12.08.2022 14:33

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Meteoroloji hava sıcaklıklarının İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde artış göstereceğini açıkladı. Terli ve soğuk cilt, bitkinlik, susama hissi, kas krampları, baş ağrısı, baş dönmesi, bulantı, kusma, bunlar sıcaktan etkilendiğinin ilk bulguları arasında yer alıyor. Sıcaklardan dolayı serinlemek için özellikle Van’ın merkezine bağlı Halilağa Mahallesi’nde bulunan Kurtuluş Parkı’ndaki oluşan yoğunluğu Vangölü TV Ekibi olarak Van halkına sorduk, cevapları sizler için derledik. 

HAVALAR BAYAĞI SICAK
Boş zamanlarında parka geldiğini söyleyen Cevat Türkoğlu, “Vakit buldukça buraya geliyoruz. Güzel vakit geçiriyoruz. Havalar bayağı sıcak. Sıcak havlardan korunmak için de böyle gölgelik alanları tercih ediyoruz.” dedi. 

PARKTA TERMOS ÇAYI KEYFİ YAPIYORUM
Haftanın üç günü parka gelip termos çayı keyfi yaptığını ifade eden Abit Alırız, “Emekliyim ben. Pek çıkmıyorum ancak haftanın üç günü böyle çıkıp parkta bir termos çayı keyfi yapıyorum.” diye konuştu. 

KAYNAK: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler: Kurtuluş Parkı’ keyifler yerinde
Cumartesi 25.3 ° / 15.1 °
Pazar 25.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °