Van’da anneler Gazze için yürüyecek

Tüm Türkiye’de "Anneler Gazze İçin Yürüyor" temasıyla yürüyüş ve basın açıklaması yapan HÜDA PAR Kadın Kolları, Van’da da yürüyüş düzenleyecek. Yapılacak etkinlik için tüm anne ve çocuklar alanlara davet edildi.

Van Haberleri 2.11.2023 17:03:00 0
Van’da anneler Gazze için yürüyecek
Tarih: 02.11.2023 17:04

HÜDA PAR Van İl Kadın Kolları tarafından "Anneler Gazze İçin Yürüyor" sloganıyla yürüyüş ve basın açıklaması düzenlenecek.  Siyonist işgalcilerin Gazze'ye yönelik soykırım girişimleri devam ederken tüm dünyada olduğu gibi Van’da da direnişe destek siyonizme lanet mesajları veriliyor.

7 Ekim’de başlayan "Aksa Tufanı" operasyonu sonrasında işgal rejiminin saldırılarını arttırmasına yapılan çeşitli programlarla tepki veren HÜDA PAR Van İl Başkanlığı önemli bir etkinliğe daha imza atacak. İl Kadın Kolları organizasyonunda kadın ve çocukların katılım göstereceği yürüyüş ve basın açıklaması programı düzenlenecek.

YER VE SAAT BELLİ OLDU

4 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da Altaylı Parkı'nda başlayacak olan yürüyüş, Sıhke Caddesi güzergâhından Hazreti Ömer Camisine kadar devam edecek. Yürüyüşün sonunda bir basın açıklaması yapılacak.

HÜDA PAR Van İl Kadın Kolları Başkanı Nebahat Uygun, düzenlenecek etkinliğe tüm Vanlı anneleri ve çocuklarını davet etti.

 


 

Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi


Anahtar Kelimeler: anneler Gazze yürüyecek
Cumartesi 25.3 ° / 15.1 °
Pazar 25.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °