Van'da Yolda Giden Çeyiz Yüklü Kamyonet Alev Alev Yandı!

Özalp yolunda seyir halindeki kamyonette çıkan yangında çeyiz kül oldu.

Van Haberleri 1.06.2024 22:29:00 0
Van
Tarih: 01.06.2024 22:29 Güncelleme: 03.06.2024 11:15

SEYİR HALİNDEKİ KAMYONETTE YANGIN ÇIKTI

Van'ın Özalp ilçesinde, hareket halinde olan bir kamyonet, henüz bilinen bir nedenle aniden alev aldı. Olay, Van-Özalp karayolunda gerçekleşti ve kamyonetin içerisinde çeyiz ürünlerinin bulunduğu belirtildi.

VATANDAŞLAR YANGINA TOPRAK VE SU İLE MÜDAHALE ETTİ

Yangın, yolun yoğun trafiğe sahip bir bölümünde ortaya çıktı. Yangını fark eden bölge sakinleri, alevlere ilk müdahaleyi yapmak için ellerindeki imkanları kullanarak yanmaya başlayan kamyoneti toprak ve su dökerek söndürmeye çalıştı.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI KONTROL ALTINA ALDI

Olaya müdahale için çağrılan itfaiye ekipleri, kısa sürede yangın yerine vardı. Alevlere müdahale eden ekipler, yangını başarıyla kontrol altına alarak kamyonetteki ateşi tamamen söndürdü. Ancak, yangında çeyiz eşyalarının büyük bölümü zarar gördü. İtfaiyecilerin gayretleri ve civardaki vatandaşların fedakarlıkları sayesinde, yangından geri kalan eşyalar zarar görmeden araçtan çıkarıldı.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Yangın esnasında meydana gelen can kaybı veya yaralanmanın olmaması, yaşanan talihsiz olaya rağmen bir nebze olsun rahatlama sağladı. Vanlı vatandaşlar arasında da yardımlaşma ve dayanışma ruhunun hala canlı olduğunu gösteren bu olay, her ne kadar maddi hasar verici olsa da kayıpların sadece maddi olduğunun altını çizdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: ' Yolda Giden Çeyiz Yüklü Kamyonet Yandı!
Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °
Cuma 24.2 ° / 14.1 °