Van'da PKK/KCK ve FETÖ/PYD Terör Örgütlerine Darbe: 24 Şüpheliye Operasyon!

Van'da PKK/KCK ve FETÖ/PYD terör örgütlerine büyük darbe: 24 Gözaltı

Van Haberleri 17.06.2024 14:53:33 0
Van
Tarih: 17.06.2024 14:53

TERÖRLE MÜCADELE HIZ KESMİYOR

Van'da terörle mücadele operasyonları kapsamında, hem PKK/KCK hem de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturmalar sonucunda 24 kişiye yönelik yasal işlemler gerçekleştirildi.

VAN EMNİYETİNDEN AÇIKLAMA: ZANLILAR YAKALANDI

Van Emniyet Müdürlüğü, terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü açıkladı. Yapılan resmi açıklamada, terör örgütlerinin deşifre edilmesi ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmaların sonuçları paylaşıldı. Yürütülen soruşturmalar kapsamında PKK/KCK terör örgütü bağlantılı 20 şahıs ve FETÖ/PDY terör örgütü bağlantılı 4 şahıs olmak üzere, toplamda 24 şahsa yasal işlem yapıldığı belirtildi.

ŞÜPHELİLER ADALETE TESLİM EDİLDİ

Açıklamada ifade edilen yasal işlemler, terörle mücadeledeki kararlılık ve sistematik çalışmaların bir göstergesi olarak değerlendirildi. Stabil güvenlik ortamının sağlanması için yapılan operasyonlarla şüphelilerin yakalanmış olması, bölgedeki vatandaşlar için rahatlatıcı bir haber olarak karşılandı. Bu gelişmeler ışığında, şüphelilerin yargı önünde hesap verecekleri süreç başlamış oldu. 

Terörle mücadele kapsamında yapılan bu operasyonlar, bölgede yaşayan halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında kritik bir rol oynuyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °
Cuma 24.2 ° / 14.1 °