Van'da çalışmalardan sonra yolların onarılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaz mevsiminin başlamasıyla Doğal gaz ve internet çalışmalarından sonra yolların kendi haline bırakılmasına tepkiler yağdı.

Van Haberleri 20.11.2023 11:15:00 0
Van
Tarih: 20.11.2023 11:15 Güncelleme: 20.11.2023 16:49

Van'da yollar köstebek yuvasına döndü!
Van’da sorunlar bitmek bilmiyor. Bir taraftan AKSA ve VEDAŞ  ekipleri tarafından yollar kazılıp işlem yapıldıktan sonra trafiğin yoğun olduğu bölgelerde tadilat yapılmadığı için araç sürücüleri isyan etti.

Yıllardır kentte aynı sorunlar sürerken yetkililerin koordineli çalışmaması ve köstebek yuvasına dönen yolların yama yapılmaması vatandaşların da tepkisine neden  oldu. Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Vali Mithat Bey Mahallesinde de yaz mevsiminin başlarında başlayan doğalgaz ve internet çalışmalarından sonra yolların kendi kaderine terk edilmesi vatandaşları ve sürücüleri çileden çıkardı.

"Kış gelmeden onarmasını bekliyoruz"
Konuya ilişkin konuşan mahalle sakinleri, "Van’da yıllardır yollar bu şekilde bırakılıyor. Doğalgaz, su ve elektrik için kazılan yollar tekrar onarılmıyor bu nedenle yollarımız köstebek yuvasına döndü. Bir taraftan araçlarımız zarar görüyor, diğer taraftan yollar tozla doluyor ve vatandaşlar şikayet ediyor. Yollar köstebek yuvasına dönüyor ama yetkililer yeni asfalt yapmayı bırakın yama bile yapmıyor, bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Yetkililerin yollarımızı bir an önce kış gelmeden onarmasını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: van65haber


Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °
Cuma 24.2 ° / 14.1 °