Van Umut Kervanı'ndan kermes

Van Umut Kervanı İnsani Yardım Derneği Beşyol mevkiinde yetim ve muhtaç aileler yararına kermes düzenleniyor.

Van Haberleri 20.10.2023 16:30:00 0
Van Umut Kervanı
Tarih: 20.10.2023 16:31

Van Umut Kervanı Derneği, Beşyol mevkiinde bulunan Dabbağoğlu Parkında yetim ve muhtaç aileler yararına kermes düzenliyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermesin tüm geliri yardım çalışmalarında kullanılacağı öğrenildi.

10 gün boyunca açık olacak kermeste hayırseverlerden alınan el işi oya ve patiklerin yanı sıra kıyafet, ayakkabı, kitap, züccaciye ürünleri ve onlarca çeşit yemek uygun fiyatlara satışa sunularak nakdi gelir elde ediliyor.   

Kermeste gönüllü görev alan Van Umut Kervanı İnsani Yardım Derneği üyeleri yaptıkları açıklamada, "Yetim ve mağdur ailelerimize yönelik kurulan kermesimizi bu sene de devam ettiriyoruz. Kermesimiz ayın 15’inde başladı ve 24 Ekim’e kadar da devam edecek. Kermesimizde muhtelif eşyalar sergiliyoruz. Yemek çeşitlerimiz var, giyim ve hediyelik eşyalar var. Özellikle hanım kardeşlerimizin gönderdiği el işi malzemeleri var. Biz bunları kermesimizde değerlendirip gelen gelirleri de kermesimizden sonra inşallah derneğimize kayıtlı olan ailelere birebir teslim edeceğiz. Umut Kervanı olarak bundan sonra da yardıma muhtaç ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz" dediler.


 


Anahtar Kelimeler: Kervanı' kermes
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °
Salı 25.3 ° / 15.3 °
Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °