Van Milli Eğitim'de yeni atamalar! İlçe Milli Eğitim Müdürleri neden değişiyor?

Son olarak İstanbul’da görev yaptıktan sonra Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak Van’a atanan Nurettin Aras’ın kadrolaşma süreci başladı.

Eğitim Haberleri 13.11.2023 15:19:00 1
Van Milli Eğitim
Tarih: 13.11.2023 15:19 Güncelleme: 13.11.2023 22:26

Yaklaşık 3 ay önce Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Nurettin Aras, uzun zamandır beklenen atamaları yapmaya karar verdi. Kadrolaşma sürecinin başlamasıyla ilçe milli eğitim müdürlüklerinde yeni atamalar yapılacak.

Son olarak İstanbul’da görev yaptıktan sonra Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak Van’a atanan Nurettin Aras’ın teşkilatlanma ve kadrolaşma süreci başladı. İşte ilçe müdürlüklerine atanacak o isimler…

Göreve başladıktan sonra teşkilat şemasında bir değişiklik yapmayan ve yardımcılıklar ile ilçe milli eğitim müdürlüklerinde yeni atamalar yapması beklenen Aras’ın atayacağı isimler belli oldu. Şehrivan’ın haberine göre ilk değişiklikler müdür yardımcılıklarında olacak.

Edinilen bilgiye göre İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahin Uçkan yerine Harun Kutlu atanacak.

Yine, İpekyolu ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin karşılıklı olarak yer değişikliği yapacağı yönünde bir karar aldığı öğrenilirken diğer ilçelerdeki atamaların bazıları ise şu şekilde;

Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Yüksel Zorlu Gürpınar, Özalp ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İbrahim Şirazi, Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise İsmet Samsa atanacak.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR?

Görevden alınacak veya görev yerleri değiştirilecek Müdür ve Müdür Yardımcıları hangi başarısızlıkları nedeniyle görevden alınıyor? Yeni görevlendirmeler hangi başarıları nedeniyle yapılacak?

Yerleri değiştirilenler hangi nedenlerle yer değişimi yaşayacak? 


özvanlı
14.11.2023 19:45:30
nurettin ne yapmaya çalışıyor eskilerin etkisinde kalmış

Cumartesi 25.3 ° / 15.1 °
Pazar 25.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °