Van Gençlik ve Spor Müdürü Özdemir'den yurtlarda inceleme

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, Van'da Seyyid Fehim Arvasi Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Van Haberleri 12.10.2023 11:05:00 0
Van Gençlik ve Spor Müdürü Özdemir
Tarih: 12.10.2023 11:05

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, Yurt Hizmetleri müdürü ile birlikte, Amine Hatun Yurdunu ve Seyyid Fehim Arvasi Yurdunu ziyaret ederek yurt müdüründen genel bilgiler aldı. Yemekhane, ve malzeme deposunda bir dizi incelemelerde bulunarak, işletmeci yetkilileri ve gıda mühendislerinden bilgiler aldı. Yemekhanedeki gençlerle kısa bir süre sohbet eden, Müdür Yalçın Özdemir,  gençlerin yurtlar hakkındaki talep ve önerilerini dinledi.

AFAD VE  VAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ
Van Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) İl Müdürü Mehmet Ulutaş, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir'i makamında ziyaret ederek, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü ve AFAD İl Müdürlüğü arasında yapılması planlanan faaliyet ve projeler konusunda istişarelerde bulundular.

VANLI TENİSCİLERDEN BÜYÜK BAŞARI
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 06-08 Ekim 2023 tarihleri arasında Adana’da yapılan Türkiye 2.Ligi Bayanlar 1.Etap Masa Tenisi Müsabakalarında Van’ı  temsil eden bayan takımı oynadığı 7 maçtan 5 galibiyet alarak lige damga vurdular. Zorlu rakiplerini yenen Van takımı play off müsabakaları için büyük bir avantaj elde etti. Van adına kazandıkları başarılarından dolayı tüm sporcuları ve antrenör heyetini tebrik ediyoruz. 


 

Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi


 


Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °