Van Valisi Balcı'dan Tendürek Üs Bölgesi ve Uzunyol Hudut Karakoluna Önemli Ziyaret

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Hudut gözlem ve üs ziyaretinde. Sınır kahramanlarıyla yemekte buluştu.

Van Haberleri 29.06.2024 01:43:42 0
Van Valisi Balcı
Tarih: 29.06.2024 01:43

ÜS BÖLGESİ VE HUDUT KARAKOLU İNCELEMELERİ

Van'ın Valisi Ozan Balcı, yüksek rütbeli askeri komutanlarla birlikte Çaldıran İlçesi'ndeki Tendürek Jandarma Üs Bölgesi ve Uzunyol Hudut Karakolu'nu ziyaret etti. Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker'in de eşlik ettiği ziyarette, üs bölgesindeki jandarmalar tarafından karşılanan heyet, faaliyetler ve alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi aldı.

ASKERLERLE BİR ARAYA GELEN VALİ BALCI İLGİLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla yapılan ziyarette, Vali Balcı askerlere hitaben yaptığı konuşmada, görevlerinin kutsallığına ve önemine vurgu yaptı. Askerlere kazasız belasız görevler dileyen Vali, hudutta görev yapmanın manevi değerin altını çizdi.

HUDUT KARAKOLUNDA YEMEK PROGRAMI

Güvenlik detaylarının aktarılmasının ardından, Vali Balcı ve beraberindekiler Uzunyol Hudut Karakolu'na geçti. Vali Balcı, karakolda görevli askerlerle birlikte yemekte buluşarak, ziyaretlerini tamamladı ve görev yerlerindeki askerlere başarılar diledi. Ziyaret, Vali Balcı'nın hudut bölgelerindeki askeri personelle bir araya gelmesiyle önemli bir dayanışma örneği olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °
Salı 25.3 ° / 15.3 °
Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °