Van Valisi Balcı, esnaf ve halk görüşmelerine devam ediyor

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı esnafları ziyaret ederek karşılaştığı vatandaşlarında taleplerini dinledi.

Van Haberleri 4.02.2024 21:42:00 0
Van Valisi Balcı, esnaf ve halk görüşmelerine devam ediyor
Tarih: 04.02.2024 21:42 Güncelleme: 05.02.2024 14:48

Valiler kararnamesi ile Van'a ataması yapılan Vali Ozan Balcı göreve başladığı günden itibaren vatandaşlara yönelik yaptığı çalışmalar takdir toplamıştı. Güvenlik nedeniyle kapatılan kamu alanları ve yolları tekrar vatandaşın hizmetine açan Vali Balcı her fırsatta sokaklarda dolaşarak esnafları ziyaret ediyor.

Esnafları ziyaret etmekle kalmayan Vali Balcı, karşılaştığı her vatandaşla ayrı ilgilenerek taleplerini ve dertlerini dinliyor. Daha önce Van'da benzeri görülmemiş bir politika sergileyen Van Valisi Ozan Balcı'ya vatandaşlar rahatlıkla ulaşabiliyor.

Vali Balcı bugünde Van sokaklarında gezerek esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Sıcak sohbetlerin yaşandığı anlarda Vali Balcı çocuklara kitap hediye etti.

Van Valiliği tarafından yapılan paylaşımda, "Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ozan Balcı, çarşıyı dolaşarak esnafı ziyaret edip hayırlı, bereketli kazançlar diledi. Yolda karşılaştığı vatandaşlarımızın taleplerini dinleyen Valimiz, çocuklara da kitap hediye etti." ifadeleri kullanıldı.


Cuma 24.2 ° / 14.1 °
Cumartesi 25.3 ° / 15.1 °
Pazar 25.4 ° / 14.5 °