Van Spor FK'dan Göz Kamaştıran Formalar: Yeni Sezon Heyecanı Van Renkleriyle Sahalarda!

Vanspor FK'nın yeni sezon forma heyecanı!

Van Haberleri 28.08.2024 01:48:36 0
Van Spor FK
Tarih: 28.08.2024 01:48

Van Spor Futbol Kulübü, yeni sezonda terleteceği forma tasarımlarını kamuoyuna açıkladı. Kulübün yeni koleksiyonunda çubuklu, altın sarısı ve beyaz olmak üzere üç farklı formanın yer alacağı belirtildi. Takımın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamayla, yeni formaların tanıtımı tüm sporseverlerin beğenisine sunuldu.

“VAN'IN RUHUNU FORMALARIMIZA TAŞIYORUZ”

Van Spor Futbol Kulübü'nün çıkardığı basın açıklamasında, şu ifadelere yer verildi: "Van'ın Ruhunu Giydik, Şampiyonluğa Yürüyoruz!" ifadesiyle formaların tanıtım sloganını aktaran kulüp, 2024-2025 sezonu formalarının, şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtmakta olduğunu ifade etti. Tanıtımın, Van'ın tarihi alanlarında yapıldığına dikkat çekilerek, hem sahada hem de formalarla fark yaratma hedefinin altı çizildi. Yeni yönetimiyle beraber şampiyonluk yolunda ilerleyen Van Spor FK, tüm taraftarları ve spor camiasını bu heyecana ortak olmaya davet etti.

STORE MAĞAZA AÇILIŞIYLA TANITIM ZİRVESİ

Van Spor FK'nın 30 Ağustos'ta açılacak olan Store Mağazası'nda, tüm taraftarlarının ve Van Spor camiasının formalarla ilgili duyduğu heyecanı paylaşmaya davet edildiği belirtildi. Kulübün, formalarını taraftarlarıyla birlikte şampiyonluk yolunda omuz omuza taşıma arzusunu vurgulayan açıklamaları, yeni sezonun beklentilerini de yükseltti.

"VAN'IN RUHUNU GİYDİK, ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORUZ"

Vanspor FK'dan “Van’ın Ruhunu Giydik, Şampiyonluğa Yürüyoruz!” başlığı ile yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

"Vanspor’un köklerine olan bağlılığını ve Van’ın kültürel zenginliklerini yansıtan 2024-2025 sezonu formalarımızı, şehrimizin tarihine tanıklık eden mekanlarda tanıttık. Bu sezon, sadece sahada değil, şehrimizin ruhunu taşıyan bu formalarla da fark yaratacağız. Yeni yönetimimizle birlikte hedefimiz belli: Şampiyonluk!

30 Ağustos’ta açılışını gerçekleştireceğimiz Store Mağazamızda tüm taraftarlarımızı ve Vanspor camiasını bu heyecanı birlikte yaşamaya ve formalarımızla şampiyonluk yolunda bizimle yürümeye davet ediyoruz. "