Tarih: 07.07.2024 00:43

Van Gençliğine Bilgi Evi: Dev Kütüphane Sayılı Günler Kala Açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

VAN'DAKİ EĞİTİM SEVİYESİNE BÜYÜK DOPİNG

Van Devlet Tiyatrosu yakınlarında temeli atılan, her kesimden okuyucuya ve öğrenciye açık olacak Yeni Halk Kütüphanesi'nde çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Kısa süre içinde tamamlanması beklenen bu kütüphane, bebeklerden yetişkinlere her yaş grubuna hitap ediyor ve şehrin eğitim kalitesine önemli bir destek sunmayı hedefliyor.

VALİ OZAN BALCI'NIN EĞİTİM HAMLESİ VAN'I YENİDEN ŞEKİLLENDİRİYOR

Van'a görevlendirildiği ilk andan itibaren eğitim alanında fark yaratan projelere öncülük eden Van Valisi Ozan Balcı, ilin eğitimini üst sıralara taşıma gayreti içinde. Vali Balcı, başta okullar ve etüt merkezleri olmak üzere, kütüphanelere ve kitap desteğine kadar birçok alanda projeler hayata geçiriyor. Bu projeler, öğrencilere daha kaliteli bir eğitim alma imkanı sunarak, gerekli kaynaklara kolayca ulaşmalarını sağlayacak şekilde tasarlanıyor.

VAN VALİSİ BALCI KÜTÜPHANE İNŞAATINI İNCELEDİ

Devam eden İl Halk Kütüphanesi ve Bebek-Çocuk Kütüphanesi inşaatlarında incelemelerde bulunan Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, yüklenici firma yetkilisinden güncel bilgiler aldı. Vali Balcı, özellikle Van'ın gençlerine yönelik büyük fayda sağlayacağını vurguladığı kütüphanelerin yakın gelecekte tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağına dikkat çekti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —