Van Başkale'de Mahalleler Gün Yüzüne Çıkıyor: Kaymakam Çelik Sahada

Başkale'de Kaymakam Mustafa Çelik mahalleleri ve okulları didik didik inceledi!

Van Haberleri 21.05.2024 11:11:00 0
Van Başkale
Tarih: 21.05.2024 11:11 Güncelleme: 21.05.2024 13:11

BAŞKALE KAYMAKAMI SAHADA

Van'ın Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik, ilçenin çehresini değiştirecek yerel ziyaretleri kapsamında Çaldıran ve Ilıcak Mahalleleri'ni ziyaret etti. Kaymakam Çelik, ziyaretleri sırasında Başkale Aşağı Çaldıran Anadolu Lisesi ve Ilıcak Ortaokulu'nu da ihmal etmedi.

EĞİTİMİN KALİTESİ İÇİN YERİNDE İNCELEME

Mahalle sakinleriyle birebir iletişime geçme fırsatı bulan Kaymakam, vatandaşların ve öğrencilerin taleplerini dinleyerek, eğitimin kalitesini artırmak için yapılacak olan halı saha projelerini yerinde inceledi. Öğrencilere sunulacak imkanların genişletilmesi noktasında detaylı bilgiler topladı.

PROJE DETAYLARI VE KOORDİNASYON

Proje koordinatörü mühendis Yılmaz Polat ile bir araya gelen Kaymakam Çelik, halı saha projeleri başta olmak üzere, okullarda devam eden çalışmalar ve projeler hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Bu bilgilendirme ile eğitim altyapısının güçlendirilmesi yönünde önemli adımlar atıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ VE ÖĞRENCİLERDEN TAM DESTEK

Mahalle buluşmaları sırasında yapılan görüşmeler, mahalle sakinleri ve öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Kaymakam Çelik'in bu ziyaretleri, halkın yetkililere doğrudan ulaşabilmesi açısından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

EĞİTİMDE ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞI

Ziyaretler sırasında, eğitimin kalitesinin arttırılması konusunda sergilediği şeffaf yönetim anlayışıyla dikkat çeken Kaymakam Mustafa Çelik'e, Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa da eşlik etti. Bu iş birliği, mahallelerin ve eğitim kurumlarının birlikte büyümesine olanak tanıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 24.2 ° / 14.1 °
Cumartesi 25.3 ° / 15.1 °
Pazar 25.4 ° / 14.5 °