Valilikten Gençlere Büyük Yaz Hediyesi: 40 Branşta Ücretsiz Spor Okulu Açıldı!

Yaz Spor Okulları açılış Ttöreniyle başladı!

Van Haberleri 28.06.2024 00:13:35 0
Valilikten Gençlere Büyük Yaz Hediyesi: 40 Branşta Ücretsiz Spor Okulu Açıldı!
Tarih: 28.06.2024 00:13

VALİ DR. OZAN BALCI YAZ SPOR OKULLARI AÇILIŞAN KATILDI

Yaz aylarında çocukları sporla buluşturacak olan Yaz Spor Okulları, 40 farklı branşta verilen ücretsiz eğitimlerle kapılarını açtı. 03-18 yaş aralığındaki gençleri kapsayan bu faaliyetlerin başlamasına vesile olan açılış programa Vali Dr. Ozan Balcı'nın da katılımıyla renk katıldı. İpekyolu Futbol sahasında gerçekleştirilen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

GÖRKEMLİ HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ

Açılış programındaki halk oyunları gösterisi ile katılımcılar eğlenceli dakikalar geçirdi. Gösterinin ardından Vali Ozan Balcı, gençlerin hem fiziksel hem de ruh sağlığı açısından iyi olmalarının önemini vurgulayarak spora yapılan yatırımların altını çizdi. Vali Balcı, iki yıl içerinde gençlere yönelik yapılan sportif yatırım ve etkinliklerle ilgili bilgiler verdi ve aileleri spora verdikleri destekten ötürü tebrik etti.

GENİŞ KATILIMLI PROGRAM

Balcı'nın konuşmasının ardından, sporcularla masa tenisi ve badminton oynayarak programın neşesine ortak oldu ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Törene Vali Ozan Balcı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü M. Nurettin Aras'ın yanı sıra sporcu camiasından öğrenciler ve onların aileleri katıldı.

VALİ BALCI'DAN ATLETLERE DESTEK MESAJI

Vali Dr. Ozan Balcı, ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı olacaklarına inandığı çocuk ve gençlere her zaman destek olacaklarını ifade etti. Yerel ve bölgesel sporun gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen bu açılışla birlikte, sıcak yaz günlerinin serinletici ve sağlıklı bir aktiviteye dönüştürülmesi amaçlanıyor. Balcı, 40 branştaki yaz spor okullarının hayırlı olmasını diledi ve spora olan desteğinin süreceğini belirtti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 25.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °
Salı 25.3 ° / 15.3 °