Türkiye'nin Avrupa Arenasaındaki Devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Kadroları Açıklandı!

Avrupa Arenasına Çıkacak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Kadroları Açıklandı!

Van Haberleri 7.09.2024 00:26:40 0
Türkiye
Tarih: 07.09.2024 00:26

Avrupa'da mücadele etmeye hazırlanan iki dev kulübümüz, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadroları resmen duyuruldu. Her iki takımın taraftarları da kadroda yer alacak oyuncuları merakla bekliyorlardı.

GALATASARAY'IN KADROSU SÜRPRİZ İÇERMİYOR

İlk olarak Florya'dan haberler var; Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne götüreceği kadrosunda büyük bir sürpriz yapmadı. Beklenen isimler kadroda yerini alırken, Eyüp Aydın, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Halil Dervişoğlu gibi isimler kadroda yer bulamadı. Bunun yanı sıra sarı-kırmızılı ekibin yeni transferleri Victor Osimhen ve Ismail Jakobs ise kadroya dahil edildi.

GALATASARAY'IN UEFA KADROSU TAM LİSTE:

Kalede Fernando Muslera, Günay Güvenç ve Batuhan Şen yer alırken, defansta Elias Jelert, Victor Nelsson, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan gibi isimler bulunuyor. Ortasaha kadrosunda Lucas Torreira, Gabriel Sara, Berkan Kutlu, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech gibi oyuncular mevcut. Hücum hattında ise Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Dries Mertens, Michy Batshuayi, Mauro Icardi, Victor Osimhen gibi yıldızlar var.

FENERBAHÇE'DE BEKLENTİLERİN DIŞINDA KARARLAR

Kadıköy cephesinden gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu da belli oldu. Sarı-lacivertli ekipte kadro dışı kalan oyuncular arasında Emre Mor, Oğuz Aydın, Levent Mercan, Ryan Kent ve Bartuğ Elmaz isimleri dikkat çekti. İsmail Kartal yönetimindeki ekipte bazı oyuncuların kadro dışı bırakılması taraftarlar arasında tartışma konusu oldu.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KADROSU TAM LİSTE:

Kalede İrfan Can Eğribayat, Livakovic ve Ertuğrul Çetin'i görmekteyiz. Savunma hattında Samet Akaydin, Çağlar, Djiku, Mert Müldür, Oosterwolde, Becao, Osayi Samuel tercih edilmiş. Orta saha oyuncuları arasında İsmail Yüksek, Mert Hakan, Fred, İrfan Can Kahveci, Amrabat, Szymanski yer alıyor. Forvet ise Dzeko, Tadic, Youssef En-Nesyri, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin gibi isimlerle güçlendirilmiş durumda.

Her iki Türk devinin de Avrupa sahnesindeki performansları merakla beklenirken, UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösterecek bu kadroların, takımlarına nasıl bir katkı sağlayacağı şimdiden futbolseverlerin en büyük merak konusu.


Çarşamba 21.4 ° / 12.6 °
Perşembe 19.9 ° / 11.3 °
Cuma 17.9 ° / 10.8 °