Temel Başkan ve Vanspor Takımı Kayseri'de Güç Topluyor: Sıra Gecesiyle Moraller Zirvede!

Vanspor'da moral dolu kamp: Başkan ve futbolcular kaymaya devam ediyor.

Van Haberleri 14.08.2024 11:42:41 0
Temel Başkan ve Vanspor Takımı Kayseri
Tarih: 14.08.2024 11:42

Vanspor Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci etap kampını Kayseri'de sürdürüyor. Kulüp Başkanı Erol Temel kamp ziyaretinde futbolcularla bir araya gelerek, takımın genel durumu ve hedefleri üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

TAKIMIN 2. LİG HAZIRLIKLARI

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, ilk kamp etabını tamamladıktan sonra 2 Ağustos'ta Kayseri'de buluştu. Enerjilerini ve motivasyonlarını yüksek tutmayı amaçlayan takım, hazırlıklarını Teknik Direktör Tahsin Tam'ın önderliğinde sürdürüyor. Yönetim de tam kadro Kayseri'deki kamp yerinde takıma destek oluyor.

YÖNETİM VE FUTBOLCULAR DİYALOG İÇİNDE

Erol Temel'in yanı sıra Sportif Direktör Ahmet Bilici ve Kurumsal İlişkiler Basın Sözcüsü Fikret Beler'in de hazır bulunduğu buluşmada, takımın geleceği ve ortak hedefler konuşuldu. Başkan Temel, futbolcuların düşüncelerini önemseyerek onları dinledi ve birlik beraberlik ruhunun altını çizdi. Belirtilene göre, Vanspor'un başarısı için hep birlikte çalışmaların artarak devam edeceği vurgulandı.

SIRA GECESİYLE TAKIM RUHU PEKİŞTİRİLDİ

Moral ve motivasyonun yanı sıra eğlencenin de eksik olmadığı kampta, yönetim ve futbolcular sıra gecesinde bir araya geldi. Gece boyunca müzikler eşliğinde eğlenen futbolcular, takım ruhunu pekiştirdi. Kulüp Başkanı Erol Temel'in gece boyu çiğ köfte yoğurup futbolculara ikramda bulunduğu da gelen haberler arasında. Kampın devam ettiği bu günlerde futbolcuların oldukça neşeli ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözlendi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi