Romantik Evlenme Teklifi İtalya'da! Feyyaz Şerifoğlu, Gözyaşları İçinde 'Evet' Aldı!

Bombalık evlilik teklifi. Feyyaz Şerifoğlu'ndan Merve Dinçkol'a İtalya'da romantik evlilik teklifi.

Van Haberleri 8.07.2024 12:26:34 0
Romantik Evlenme Teklifi İtalya
Tarih: 08.07.2024 12:26

DUYGULAR SEL OLDU: FEYYAZ ŞERİFOĞLU, SEVGİLİSİ MERVE DİNÇKOL'A EVLİLİK TEKLİF ETTİ!

Magazin dünyasında heyecan yaratan bir gelişme yaşandı. "Camdaki Kız" dizisindeki başarılı performansıyla tanınırlığı artan oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, bir süredir beraber olduğu sevgilisi, tanınmış haber spikeri Merve Dinçkol'a sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Bu özel anları sosyal medya hesaplarından paylaşan çift, takipçilerinin ve sevenlerinin de beğenisini topladı.

İTALYA'DA SÜRPRİZ TEKLİF!

Sevgilisi ile İtalya'nın romantik sokaklarında tatil yapan Şerifoğlu, bir akşam yemeği sırasında Dinçkol'a evlenme teklifi etmeyi seçti. Sürpriz teklife şahit olan Dinçkol, duygusal anlar yaşadı ve mutluluğu gözyaşlarıyla belli oldu. Bu romantik an, çiftin hayatında unutulmaz bir hatıra olarak yerini aldı.

DUYGUSAL REPLİK: “ŞAKA YAPIYORSUN”

Haber kaynaklarının da yer verdiği bu özel olayda, Feyyaz Şerifoğlu'nun diz çökerek yaptığı ilanı aşk karşısında şaşkına dönen Merve Dinçkol'un ilk tepkisi "Şaka yapıyorsun" oldu. Şaşkınlığın ardından gelen gözyaşları ile Merve Dinçkol'un "Evet" yanıtı, çiftin yeni hayat yolculuğunun ilk adımı oldu. Bu romantik teklif, Şerifoğlu'nun hayranlarını da mest etti.