Performans Sınavında Yeni Sayfa: Alpay Vanspor'dan İnegölspor'un Yıldızı Oldu!

Alpay Koçaklı İnegölspor ile yeni bir başlangıç için imzayı attı.

Van Haberleri 24.08.2024 10:44:30 0
Performans Sınavında Yeni Sayfa: Alpay Vanspor
Tarih: 24.08.2024 10:44

Vanspor'dan ayrılan ve performansı beklenen seviyenin altında kalan Alpay Koçaklı'nın yeni takımı İnegölspor oldu. İki kulüp arasındaki transfer görüşmeleri sonrasında tecrübeli futbolcu, Bursa temsilcisi İnegölspor ile anlaşmaya vardı.

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig'de mücadele veren Vanspor, Van ve Kayseri'de gerçekleşen kampların ardından beklentileri karşılayamayan Alpay Koçaklı ile yollarını ayırdı. Tecrübeli futbolcu, bu ayrılığın ardından 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı.

ALPAY KOÇAKLI'NIN YENİ DURAĞI İNEGÖLSPOR

Erol Temel başkanlığındaki yeni yönetimin göreve gelmesini takiben Alpay Koçaklı ile tekrar anlaşma sağlanmasına karşın, kamplarda gösterilen performans neticesinde ayrılık kararı alındı. Şanlıurfaspor'dan transfer edilerek Vanspor forması giyen Alpay Koçaklı, oynadığı dönem içerisinde 28 resmi maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 4 asistlik katkı sağladı. Oynadığı mevkiler arasında sağ kanat, sol kanat ve sağ bek yer aldı.

TRANSFER SÜRECİ VE İMZA TÖRENİ

Alpay Koçaklı'nın yeni takımı İnegölspor, onu renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Ünalan, transferi değerlendirirken, Alpay Koçaklı'nın daha önceden gösterdiği performans ve başarılarının İnegölspor'a da yansıyacağına inandıklarını belirtti. Alpay Koçaklı ise, İnegölspor camiasına olan aşinalığından ve takıma katkıda bulunacak olmanın mutluluğundan bahsetti.

ALPAY KOÇAKLI'NIN FUTBOL KARİYERİNE BAKIŞ

1998'de Zonguldak'ta doğan Alpay Koçaklı, futbolculuk kariyerine Karabükspor Altyapısı'nda başladı. Profesyonel kariyerine burada adım atan Koçaklı'nın formasını giydiği diğer takımlar arasında Gaziantepspor, Alanyaspor, Adanaspor, Giresunspor, Sivas Belediyespor, Sakaryaspor ve Şanlıurfaspor bulunuyor. Kariyeri boyunca toplamda 168 resmi maça çıkan deneyimli futbolcu, 27 gol ve 10 asistlik katkıda bulunurken, 23 sarı kart ve 4 kırmızı kart gördü. Önceki sezonda Şanlıurfaspor ile sahaya çıktığı 23 maçta 7 gol ve 2 asist üreten Koçaklı, toplamda 7 bin 789 dakika sahada kalmıştır.

Geçtiğimiz sezon Vanspor ile 28 resmi maça çıkan ve bu maçlarda 1 gol, 4 asistlik performans sergileyen Alpay Koçaklı, yeni sezonda İnegölspor formasıyla sahaya çıkacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 25.3 ° / 16.1 °
Cumartesi 23.6 ° / 14.5 °
Pazar 24.3 ° / 15.1 °