Muradiye'ye Umut Olan Merkez Kapılarını Açtı: Kızılay Gönüllü Ruhu Şehre Hayat Veriyor!

Kızılay'dan Muradiye'ye yeni şube ve gönüllü merkezi.

Van Haberleri 6.06.2024 00:10:00 0
Muradiye
Tarih: 06.06.2024 00:10 Güncelleme: 06.06.2024 11:33

MURADİYE ŞUBESİ'NİN GÖRKEMLİ AÇILIŞI

Türk Kızılay'ın yeni hizmet binası ve Gönüllü Merkezi, Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Mecir Yılmaz'ın katıldığı törenle Muradiye'de açıldı. Tahsis edilen bina, gönüllülerin destekleriyle restore edilerek, merkezin kapıları törenle açıldı.

PROTOKOL VE VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİ

Tören, Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Bu büyük açılış, Muradiye ve çevresi için yeni bir başlangıcı simgeliyor.

YILMAZ: “DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMANIN ÖRNEĞİ”

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada Kızılay'ın çalışmalarının önemine dikkat çekti ve Muradiye'de açılan merkezin bölge halkı için büyük bir kazanç olduğunu vurguladı. Genel Başkan, gönüllülerin katkısıyla hayata geçirilen bu projenin, dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneği olduğunu belirtti.

 

MURADİYE KAYMAKAMI AYDOĞAN: “BÜYÜK BİR FIRSAT”

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan da Kızılay'ın ilçedeki varlığının güçlenmesinin halk için büyük bir fırsat olduğuna değindi. Aydoğan, Kızılay'ın sunduğu hizmetlerin özellikle ihtiyaç sahipleri için kıymetli olduğunu ve merkezin açılmasıyla sosyal yardımlaşma faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde yürütüleceğine inandığını ifade etti.

 

VATANDAŞLARIN TEŞEKKÜRÜ

Törene katılan vatandaşlar, yeni açılan hizmet binası ve gönüllü merkezine olan memnuniyetlerini ve Kızılay'a, projede emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdiler. Açılıştan sonra, binayı ve merkezi ziyaret eden katılımcılar, yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldılar.

YENİ BİNANIN HEDEFLERİ

Türk Kızılay Muradiye Şubesi'nin geniş imkanlara sahip yeni binası, modern donanımı ile bölge halkına daha etkin hizmet sunmayı amaçlıyor. Bu yeni mekân, Kızılay'ın insan merkezli hizmet anlayışının bir göstergesi olarak faaliyetlerine başladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

 

 

 

 


Salı 23.4 ° / 14 °
Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °