Muradiye'nin Tarihi Mirası: Kaymakam Aydoğan'dan Bendimahi Köprüsü'ne Özel İnceleme!

Tarihi köprüye Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan'dan özel inceleme.

Van Haberleri 2.06.2024 21:58:00 0
Muradiye
Tarih: 02.06.2024 21:58 Güncelleme: 03.06.2024 11:19

MURADİYE KAYMAKAMI KÖPRÜDE

Van'ın Muradiye ilçesinde görevli Kaymakam Melih Aydoğan, ilçenin önemli turizm değerlerinden Bendimahi Köprüsü'nde kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdi. Kendisine eşlik eden heyetle birlikte tarihi köprünün üzerinde dolaşan Kaymakam Aydoğan, köprünün mevcut durumu ve geleceği hakkında bilgi topladı.

TARİHİ KÖPRÜNÜN TURİZM POTANSİYELİ DEĞERLENDİRİLDİ

Kaymakam Aydoğan, Bendimahi Köprüsü'nün şehrin turizm potansiyeline önemli katkılar sağlayabileceğini vurgulayarak, köprünün korunması ve turizme kazandırılması konusunda yapılabilecek çalışmaları ele aldı. Özellikle, köprünün tarihi öneminin altını çizen Aydoğan, köprünün geniş kitlelere tanıtılması ve turizmdeki yerinin güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

İLÇENİN DİĞER TURİSTİK NOKTALARI DA GÜNDEMDE

İncelemelerinin ardından Muradiye'nin diğer turistik ve doğal güzelliklerini de ziyaret eden heyet, ilçenin turizm potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulundu. İlçenin daha geniş kitlelerce tanınması ve turizminin canlandırılması için hazırlanacak çeşitli projelerin olacağına dair bilgiler paylaşıldı. Muradiye'nin tarihi zenginliklerini ön plana çıkarmayı hedefleyen çalışmaların, ilçenin ekonomik ve kültürel gelişimine önemli katkılar sunması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 23.4 ° / 14 °
Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °