Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan çalışmaları inceledi

Van'ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, ilçede devam eden projeler ve çalışmaları ziyaret ederek personellerden bilgi aldı.

Van Haberleri 25.09.2023 11:21:00 0
Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan çalışmaları inceledi
Tarih: 25.09.2023 11:30

Van’ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, Muradiye Belediyesi tarafından ilçenin spor ve sanat alanında kalkınması amacıyla yapılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu projesini yerinde inleyerek proje alanındaki personellerde bilgi alarak kolaylıklar diledi. Aydoğan, ilçenin en büyük sorunu olan doğlagaz ve ulaşım kalitesi sorununu sonlandırmak için mahallelerde devam eden doğalgaz döşeme ve yapımına başlanan kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi çalışmalarını inceledi. Aynı zamanda ilçeye değer katacak olan yaşam projelerinde biri olan park yapım projelerindede çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Açıklamalarda bulunan Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, Muradiye halkımız için elimizden gelen tüm çabaları gösteriyoruz. İnşallah en kısa sürede devam eden çalışmalarımızı tamamlayarak Muradiye halkımızın hizmetine sunacağız, projelerin tamamlanmasının akabininde ilçemize değer katacak daha yaşanılabilir bir Muradiye için hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz.” Dedi.


 


Salı 25.3 ° / 15.3 °
Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °