Morata'nın Eşi Campello Medyaya Rest Çekti: "Kocama Yapılan Eleştiriye Son Verin!"

Alice Campello'dan ısrarcı eleştirilere sert tepki

Van Haberleri 10.07.2024 10:19:24 0
Morata
Tarih: 10.07.2024 10:19

ALVARO MORATA'NIN KARISI ALICE CAMPELLO, ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

İspanyol futbolcu Alvaro Morata'ya yöneltilen yoğun eleştirilerin ardından, eşi Alice Campello cephesinden sert bir tepki geldi. Campello, gazetecilere ateş püskürerek eşini savundu. İlgili yorumlar, Instagram gibi sevilen sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

MORATA, ULUSAL TEAM'DE YAŞADIĞI DRAMA DAYANAMADI

Alvaro Morata, eşi Alice Campello tarafından savunulmasının ardından, İspanya Milli Takımı'nın Fransa ile oynayacağı EURO 2024 yarı final maçı öncesi psikolojik baskıyla mücadele ettiğini bildirdi. İspanyol basını, Morata'yı ciddi şekilde eleştirerek "zulüm sendromu" yaşadığı ve "utanç kaynağı" olduğu yönünde ithamlarda bulunmuştu.

MÜNİH'TEKİ MÜCADELE VE MORATA'NIN MILLI SÖZLER

Morata, Münih'te oynanacak olan yarı final karşılaşmasında İspanya adına mücadele edecek olan isimler arasında yer alacak. Ancak bu önemli maçın ardından milli takımdan ayrılacağını duyurarak gündemi meşgul etti.

ATLETICO MADRID YILDIZININ SERT ELEŞTİRİLERE YANITI

Atletico Madrid'de forma giyen 31 yaşındaki futbolcu, maruz kaldığı kötü muamele nedeniyle yurt dışına gitmenin en mantıklı yol olduğunu belirterek bunun en büyük sebebinin ailesi olduğunu ifade etti. Bu durumun eşi ve dört çocuğu üzerinde bıraktığı etkiler de ayrıca gündeme geldi.

EL CONFIDENCIAL'A SINIRLI YANIT

Alice Campello, Morata ile ilgili yapılan haberlerde El Confidencial gazetesini sert bir dille eleştirdi. Bahsi geçen haberde Morata'nın "İspanya'yı utandıran bir kaptan olduğu ve EURO'da sergilediği kötü performans sebebiyle eleştirildiği" iddia edilen makaleyi ağır bir dille kınadı.


Cumartesi 27.8 ° / 17.8 °
Pazar 26.2 ° / 18 °
Pazartesi 23.4 ° / 14.9 °