MHP Milletvekili adaylarından KAF’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı ve 28. dönem Milletvekili adayları ile birlikte Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Genel Başkanlığını ziyaret etti.

Van Haberleri 14.04.2023 17:02:00 0
MHP Milletvekili adaylarından KAF’a ziyaret
Tarih: 14.04.2023 17:03

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve MHP Van Milletvekilleri adayları Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Genel Başkanı Rasim Aslan’ı makamında ziyaret ederek 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde yanlarında olmalarını ve kendilerine destek çıkmalarını istedi.

KAF'ın 50 binin üzerinde üyesinin bulunduğunu belirten Aslan, “Bizim Kadim Aşiretler Federasyonu olarak şu an Türkiye’nin birçok illerinde temsilcimiz var ve bizler de sizin gibi seçim sonuçları ile yakından ilgileniyoruz. Diğer partilerin listesinde hak tecelli etmediğini gördük onun için artık eskisi gibi ben oraya bir kütük bıraktım ona oy verin devri bitti artık. Bizim şu anki izlenimlerimize göre halk şu an Milliyetçi Hareket Partisi’ne farklı gözlerle bakıyor ve milletimizin bakış açısı eskisi gibi değil artık, sizlerde bunu iyi değerlendirin. Federasyonumuza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı memnuniyet duydum ve bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adaylarına da başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler: Milletvekili adaylarından ziyaret
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °
Salı 25.3 ° / 15.3 °
Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °