Lider Vanspor'a Kılıç'tan Övgü Dolu Sözler: 'Ligin En İyi Takımı ve Dev Bütçe'

Vanspor liderliğe demir attı: Nazillispor Teknik Direktörü Ozan Kılıç'tan övgü dolu sözler.

Van Haberleri 13.09.2024 00:59:35 0
Lider Vanspor
Tarih: 13.09.2024 00:59

İKİ HAFTADA ZİRVEYE YERLEŞEN VANSPOR

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, sezonun açılış maçında sahasında Belediye Derincespor'u 2-1 mağlup etti. Başarılı bir başlangıç yapan ekip, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u 3-0 yenerek ikinci haftada liderlik koltuğunu ele geçirdi. Bu galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulunan Nazillispor Teknik Direktörü Özkan Kılıç, Vanspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu ve önemli bütçelere sahip bir ekip olduğunu vurguladı.

GALİBİYET SERİSİYLE DİKKAT ÇEKEN VANSPOR

Geçtiğimiz hafta sahasında aldığı galibiyetle moral bulan Vanspor, ligin ikinci haftasında oynadığı Nazillispor karşılaşmasından da 3-0'lık zaferle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Vanspor, sezon öncesinde kadrosuna kattığı önemli isimlerle ligdeki rakiplerine güçlü bir mesaj gönderdi. Oynadığı ilk iki maçtan da galip ayrılarak liderlik koltuğunu korudu.

NAZİLLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN DEĞERLENDİRME

Nazillispor Teknik Direktörü Özkan Kılıç'ın maç sonu yaptığı açıklamalar, Vanspor'un kalitesine işaret etti. Kılıç, "Ligin en iyi takımına karşı oynadık. Van'ı en iyi takımlar arasında sayarız. Çok yüksek bütçelere sahip bir takım" ifadeleriyle rakiplerinin güçlü yönlerine vurgu yaptı.

TEKNİK DİREKTÖR KILIÇ'TAN TAKIMA GÜVEN MESAJI

Kılıç, ekibinin maddi imkanlarının sınırlı olduğunu ve oyuncularının mücadelesine güvendiğini belirtti. Takımın gelişiminden ve antrenman performansından memnun olduğunu söyleyen teknik direktör Kılıç, yeni transferler ve takımın dayanıklılığını artırma hedefleri üzerine konuştu. Gelecek haftalara odaklanan Kılıç, "Maç eksiklikleri tamamlandıktan sonra çok daha farklı bir takım göreceğiz" diyerek, takımın daha da güçleneceğine olan inancını dile getirdi. Takımda antrenman düzeyinin artacağını ve tempo kazanacaklarını ekleyen Kılıç, maçlarda yaşanan dayanıklılık sıkıntısını da ele alacaklarını belirtti.

Kaynak: Van Bölge Gazetesi


Çarşamba 21.4 ° / 12.6 °
Perşembe 19.9 ° / 11.3 °
Cuma 17.9 ° / 10.8 °