LGS Öncesi Edremit'ten Motivasyon ve Destek Mesajı!

Edremit'te yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Nurses'ten öğrencilere LGS mesajı.

Eğitim Haberleri 1.06.2024 22:08:00 0
LGS Öncesi Edremit
Tarih: 01.06.2024 22:08 Güncelleme: 03.06.2024 11:15

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni görevine başlayan Doğan Nurses, LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavına girecek öğrencilere yönelik bir mesaj yayınladı.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERE DESTEK VE TEŞEKKÜR

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Nurses öğrencilere yönelik mesajında, "Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz, hepiniz için önemli bir sınavın arifesindeyiz. Hepiniz yıl boyunca çok çalıştınız, emek verdiniz, ter döktünüz. Sınavda elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza eminiz. Ama bizim için asıl önemli olan, sınav sonuçlarınız değil, sizin varlığınız ve umut dolu gülümsemenizdir." ifadelerini kullandı. Öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen öğretmen ve idarecilere içten teşekkürlerini iletti.

VELİLERE ÖVGÜ VE LGES'DE GÖREV ALACAKLARA BAŞARI DİLEĞİ

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başında bulunan Nurses, öğrencilerin bu süreçte yanlarında olan velilere de minnettarlığını belirtti. "Kıymetli velilerimiz, bu süreçte sizlerin de emeği ve desteği yadsınamaz." diyerek velilerin önemini vurguladı. Nurses, ayrıca LGS sınavında görev alacak öğretmen, idareci ve personele de kolaylık dileklerinde bulundu ve öğrenciler için, "emeklerinin karşılığını alarak hedeflerine ulaşabilmeleri" temennisiyle başarılar diledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °
Cuma 24.2 ° / 14.1 °