Kurban Bayramı'nın Coşkusu Van'da Resmi Törenle Kutlandı

Van'da coşkulu bayramlaşma: Vali Balcı vatandaşlarla kucaklaştı!

Van Haberleri 18.06.2024 09:31:25 0
Kurban Bayramı
Tarih: 18.06.2024 09:31

VAN'DA BAYRAM SEVİNCİ

Kurban Bayramı vesilesiyle Van'da düzenlenen resmi bayramlaşma töreni Edremit Uygulama Otelinde gerçekleşti. Van'ın saygın konuklarının bir araya geldiği etkinlik, heyecanlı ve coşkulu bir atmosfere sahne oldu.

 

VAN VALİSİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Van Valisi Dr. Ozan Balcı başta olmak üzere, bölgenin milletvekilleri, vali yardımcıları, askeri erkan, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar bayramlaşma törenine katılım gösterdi. Katılımcılar arasında aileleriyle gelenlerin yanı sıra çocuklar da yer aldı.

 

VALİ BALCI'NIN SAMİMİ BAYRAMLAŞMASI

Etkinlik katılımcılarıyla yakından ilgilenen Vali Balcı, Uygulama Oteli'nin bahçesinde hazırlanan masaları tek tek ziyaret etti ve vatandaşlarla bayramlaşarak sıcak sohbetler gerçekleştirdi. Bayramlaşmanın yanı sıra, aileleriyle gelen çocuklara kitap hediye etmeyi ihmal etmeyen Vali Balcı, ayrıca vatandaşların taleplerini dinledi ve onlarla hatıra fotoğrafı çekilmekten de geri kalmadı.

Bayramın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu yansıtan etkinlik, Van'da yaşayanların bayram sevincini katlayarak geçirmelerine olanak sağladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °
Cuma 24.2 ° / 14.1 °