İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşmasının üçüncüsü Van’da düzenlendi

Van'da AK Parti Gençlik Kolları tarafından "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması" düzenlendi.

21.10.2022 14:45:00 0
İlk Oyum Erdoğan
Tarih: 21.10.2022 14:46

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Edremit ilçesindeki Gebze Su Sporları Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Van milletvekilleri İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan,  Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Ak Parti Van İl Teşkilatı ve çok sayıda genç katıldı.

KANDEMİR, “AK PARTİ GENÇLERİN, KÜRTLERİN, ÇERKEZLERİN, TÜRKLERİN PARTİSİ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Van’ın hep heyecan verici bir yer olduğunu belirterek şu şekilde konuştu:

Van, hep ayrı heyecanlı oldu. Bugün geldik, bir kez daha gördük ki siz bir başkasınız. Bu programı geçen hafta Cumhurbaşkanımızla başlattık. Genel Merkez Gençlik Kollarımız ‘İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Partiye’ diyerek bir işaret fişeği yaktı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Fakat Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanım Eyüp Bey dedi ki, Sakarya’dan başlıyoruz ama Cumhurbaşkanımız Sakarya’da olduğu için. Aslında benim gönlüm Van’dan başlamak istiyor. Niye Van biliyor musunuz? Şu gençler var olduğu için Van. Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığı için Van. AK Parti’ye sahip çıktığı için Van. Çünkü AK Parti bu bölgenin partisi. AK Parti barışın, birliğin, beraberliğin partisi. Onun için ilk Van’dan başlamak istedik.

KANDEMİR,“BİZ VAN’A GÜVENİYORUZ”

İstiyoruz ki ayağımızı doğru yere koyalım. İstiyoruz ki doğru yerden başlayalım koşmaya. Ve doğru yer bizim için Van. Biz Van’a güveniyoruz. Van’ın gençlerine güveniyoruz. Türkiye’nin en genç, en dinamik, heyecanı en yüksek illerinden bir tanesi Van.

İlk oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye vermeye hazır mısınız? Aramıza fitne tohumları ekmeye, barışı bozmaya, bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara inat 2023'te Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye sahip çıkmaya hazır mısınız? İşte Van. Sizleri tebrik ediyorum. Programımızın hayırlı olmasını diliyorum. Emek veren, gayret gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Van, Recep Tayyip Erdoğan'a yine sahip çıkacak. 'Acaba AK Parti bölgede ne yapacak? Van'da ne olacak' diyenler şahit olsunlar, görsünler ki gençlik burada. AK Parti gençlerin, Kürtlerin, Çerkezlerin, Türklerin partisi. Van yaktığı bu işaret fişeği ile tüm Türkiye'ye örnek olacak.

 

“VAN 2023'TE TERÖRÜN DEĞİL, GÜZEL BİR ENERJİNİN, GÜZEL GENÇLİĞİN HAYKIRIŞI OLACAKTIR”

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan ise şunları söyledi:

Van 2023'te terörün değil, güzel bir enerjinin, güzel gençliğin haykırışı olacaktır. Bunu kalıcı olarak hissedeceğiz. Van'da bugün gençler bir ses veriyor. Vanlı gençlerin partisi, Kürtlerin partisi AK Parti, Kürtlerin başkanı Recep Tayyip Erdoğan' diyor. Bunu bir Kürt kardeşiniz olarak söylüyorum. Yıllar önce ilk defa oy kullanacağımda çok heyecanlıydım. Hem memleketimiz hem de milletimiz için ilk oyumu AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a verdim. 11 sene sonra ne kadar doğru bir iş yaptığımı bugün net bir şekilde görebiliyorum.

ARVAS, “TÜRKİYE’NİN YÜZ YILINI İNŞA ETMEK İÇİN GENÇLİĞİN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞMASI GEREKİR”

 AK Parti gençliğinin ahlaklı, erdemli, hayâlı bir gençlik olduğunu söyleyen Ak Parti Van Milletvekili Abdullahat Arvas konuşmasında şunları söyledi: AK Parti gençliği ahlaklı, erdemli, hayâlı bir gençliktir. Çünkü lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde hizmete yürüyen, susayan bir gençlik var. Bizler her zaman gençlerimizin yanındayız ve onlarla iftihar ediyoruz. Ve her zaman örnek bir gençlik yetişmesi için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye’nin yüz yılını inşa etmek için gençliğin var gücüyle çalışması gerekir.

ORHAN ,“ SİZLER TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK OLANLARSINIZ”

Türkiye’nin umudu gençlerin olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, konuşmasına şu şekilde devam etti: Türkiye’yi her zaman olduğu gibi yine en iyi yerlere getirecek olan sizlersiniz. 20 yılda Türkiye’yi geleceğe doğru büyüten büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşları olan sizler bizleriz.

Sizler Türkiye’nin geleceğine sahip çıkacak olanlarsınız. Büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Ülkemizi nasıl ki 20 yılda büyütüp koruduysa gelecekte de sizler aynı şekilde büyütecek ve koruyacaksınız.

 

TÜRKMENOĞLU “SİZ GENÇLERİN HER ZAMAN VE KOŞULDA BİZİM YANIMIZDA OLMANIZ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUKTUR “

Konuşmasına katılan herkese teşekkürlerini sunarak başlayan Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise şu şekilde konuştu:

Sevgili gençler, bugün sizlerin. Sizlerle yaz programında tam 94 bin hane, 34 bin işyeri ve 342 tanede STK’yı gezdik. Bunlarda sizin emeğiniz büyük. Siz gençlerin her zaman ve koşulda bizim yanımızda olmanız bizim için en büyük mutluluktur.

Kaynak: VANGÖLÜ TV


Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °