Hollandalı Gazeteci Barış'a Hayran Kaldı: 'Van Dijk Bile Zorlandı!'

Hollandalı gazeteci Barış Alper Yılmaz'a hayran kaldı.

Van Haberleri 7.07.2024 13:47:13 0
Hollandalı Gazeteci Barış
Tarih: 07.07.2024 13:47

TÜRKİYE'NİN GÖZDE YILDIZI HOLLANDA'DA PARLIYOR

Hollanda ile Türkiye arasında gerçekleşen futbol karşılaşmasının yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz, yabancı basının dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle Hollandalı yetenek avcıları ve spor yazarlarının gözdesi haline gelen genç futbolcu hakkında Hollandalı gazeteci Rian Rosendaal'dan övgü dolu sözler geldi.

HOLLANDALI GAZETECİ BARIŞ ALPER YILMAZ'A HAYRAN KALDI

Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı'nın değerli oyuncusu Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'ten sonra Hollanda karşısında da üstün bir performans gösterdi. Hollanda karşısında mağlubiyetle sonuçlanan maçta, savunma oyuncusu Virgil Van Dijk'ı zor anlar yaşatan Barış, Hollandalı gazeteci Rosendaal'ın ilgisini çekti. Rian Rosendaal, Fanatik'e yaptığı açıklamada Barış'ın oyununu övdü ve Hollandalı savunmacı Van Dijk'a karşı sergilediği performansa dikkat çekti.

BU YAZ BÜYÜK BİR AVRUPA KULÜBÜNE GİTMELİ

Barış'ın sahadaki başarılı görüntüsü karşısında şaşkınlığını saklayamayan Hollandalı gazeteci, genç yeteneğin sergilediği performansın kariyerinde yeni bir dönem başlatabileceğine işaret etti. Rosendaal, Barış'ın büyüleyici oyun tarzı ve istikrarlı duruşu nedeniyle büyük Avrupa kulüplerinin radarına girmesi gerektiğini belirtti ve gözlemcilerin artık onu tanıması gerektiğini vurguladı. EURO 2024'te olduğu gibi Hollanda maçında da sürekli ilk 11'de yer alan ve 90 dakika sahada kalan Barış Alper Yılmaz, uluslararası arenada yükselişini sürdürüyor.