Gevaş'ta Devlet Hastanesi Yükseliyor: Türkmenoğlu, Tosun ve Yıldız İnşaatı Denetledi!

Yapımı süren Gevaş Devlet Hastanesi inşaatında inceleme.

Van Haberleri 16.06.2024 07:43:16 0
Gevaş
Tarih: 16.06.2024 07:43

SAĞLIK YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Van'ın Gevaş ilçesindeki Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yerel yöneticiler ve sağlık idarecileri, bölgeye yeni bir sağlık kurumu kazandırma çabalarında görünür bir ilerleme kaydediyorlar.

HEYET İNŞAAT ALANINDA

Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız ve beraberindeki heyet, Gevaş Devlet Hastanesi'nin yapımı devam eden inşaatında derinlemesine incelemelerde bulundular. Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ve Hizmet Başkanlarının da katıldığı inceleme sırasında, ekip, hastane inşaatının güncel durumuyla ilgili detaylı bilgiler almıştır.

İLERLEME DURUMU VE BEKLENTİLER

Heyet, inşaatın ilerleme durumu üzerine bilgi alışverişinde bulundu ve projenin geleceğine dair hararetli tartışmalar yürüttü. İnşaatın bölge insanı için sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştıracağı ve sağlık alt yapısını güçlendireceği konusunda görüş birliğine varıldı. Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu planlanan takvime uygun şekilde devam eden inşaat çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve projenin tamamlanmasıyla Gevaş'ın sağlık alanında modern bir tesise kavuşacağının altını çizdi.

KALİTE VE HIZ İÇİN GERİ SAYIM

Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, hastanenin hizmete açılmasının ardından vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti sunulacağını vurguladı. Ayrıca ziyaret esnasında hastanenin tıbbi donanımı ve personel ihtiyacı gibi konular da masaya yatırıldı. Yapım aşamasındaki hastane, bölgenin sağlık altyapısına canlılık kazandırmayı hedefliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 26 ° / 16.6 °
Pazartesi 24.8 ° / 13.8 °
Salı 23.4 ° / 14 °