Genç Güreş Şampiyonu, Başkale Kaymakamı'nın Konuğu Oldu

Başkale Kaymakamı, Grekoromen Güreş İl Birincisi Ahmet Kaya'yı ağırladı.

Van Haberleri 24.05.2024 21:34:00 0
Genç Güreş Şampiyonu, Başkale Kaymakamı
Tarih: 24.05.2024 21:34 Güncelleme: 27.05.2024 15:33

BAŞKALE'NİN GURURU AHMET KAYA, KAYMAKAMLIKTA

Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu'nun başarılı öğrencisi Ahmet Kaya, Grekoromen güreş dalında 48 kiloda U-13 kategorisinde il birinciliğini elde etti. Bu önemli başarının ardından genç güreşçi, Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

KAYMAKAM ÇELİK'TEN AHMET KAYA'YA TEBRİK VE HEDİYE

Kaymakam Mustafa Çelik, makamında ağırladığı genç sporcuyu, başarısından dolayı tebrik etti ve kendisine hediye takdim etti. Çelik, Ahmet'in kazandığı başarının ilçe için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederken, genç sporcunun başarılarının devamını diledi.

KAYMAKAM ÇELİK: “AHMET'İN BAŞARISI TÜM GENÇLERE ÖRNEK OLMALI”

Kaymakam Çelik, Ahmet Kaya ile gerçekleştirdiği görüşmede, sporun gençlerin üzerindeki olumlu etkilerini vurguladı. Başkale Kaymakamı, ilçeden yetenekli ve azimli sporcuların çıkmasının kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, Ahmet ve ailesini kutladığını ifade etti.

GENÇ GÜREŞÇİ KAYA'DAN ÇALIŞMA SÖZÜ

Başarılı güreşçi Ahmet Kaya ise, kendisine verilen desteklerden ötürü Kaymakam Mustafa Çelik'e teşekkür etti ve gelecekte daha büyük başarılar elde etmek için çalışacağını dile getirdi.

HATIRA FOTOĞRAFIYLA ZİYARETE SON

Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik ile genç güreşçi Ahmet Kaya'nın buluşması, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Bu ziyaret, başarının yanı sıra gençlere sağladığı ilham açısından da ilçede memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 19.3 ° / 12.2 °
Pazar 18.5 ° / 12.8 °
Pazartesi 19.6 ° / 11.8 °