Eyüp Kızıltaş Tuşba'dan aday adayı

Van Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Eyüp Kızıltaş AK Parti'den Tuşba Belediye Başkan aday adayı oldu.

Van Haberleri 25.11.2023 22:45:00 0
Eyüp Kızıltaş Tuşba
Tarih: 25.11.2023 22:45 Güncelleme: 27.11.2023 12:34

Van Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Eyüp Kızıltaş AK Parti'den Tuşba Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Eyüp Kızıltaş, Van'ın üç merkez ilçesinden birisi olan Tuşba Belediye Başkan aday adaylığını açıklayarak, başvurusunu tamamladı.

 

 

“İLÇEMİZE ZENGİN BİR KİMLİK KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUM”

AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığında aday adaylık sürecini tamlayan Kızıltaş, şunları söyledi: “Mesleğim dolayısıyla şehrin her metrekaresinde emin olduğum ilimize bağlı Tuşba ilçemizde planlamanın ötesinde icraatlerimle Tuşba Belediye Başkanlığı hizmetine devam etmeye talibim. Coğrafi konumu ve sahip olduğu potansiyel sebebiyle inşaat, ticaret, sanayi, turizm, tarım ve hayvancılık sektörlerini canlandırıp yatırım imkanlarını desteklemek, kentimizin ortak paydalarını vurgulayarak farklı noktalardaki zenginliklerini harmanlayıp Tuşba ilçemize zengin bir kimlik kazandırmayı hedefliyorum.”

“TALEPLERİN YERİNİ BULMASI İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİM”

Belediye başkanlığı görevini üstlendiğinde hizmet alanında yaşayan her ferdi kucaklayacağını belirten Kızıltaş, “Hak sahipliği üzerinden hakkaniyetle talepler yerine getirilirken, hiçbir vasıfla kimseyi öncelemeyeceğim gibi geciktirilmemesi hususunda gayretim olacaktır. Kentin sosyo-kültürel farklılıklarını gözeterek ilçenin her ferdine eşit mesafede durulacak, zengin, fakir, yerli, yabancı ayrımı gözetmeden belediye sorumluluğundaki talepler eşit şekilde değerlendirilecektir. Evveliyatımda olduğu gibi görev süresi içerisinde ilçenin gelişimine destek verirken, belediyenin yetki sorumluluk ve imkanları dışında kalan talepleri ile yetki sahibi kurum ve kuruluşlarla paydaş projeler üreterek taleplerin yerini bulması için gayret göstereceğim” ifadelerini kullandı.

EYÜP KIZILTAŞ KİMDİR?

 


Anahtar Kelimeler: Kızıltaş Tuşba' adayı
Cumartesi 25.3 ° / 15.1 °
Pazar 25.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °