Erciş'te İnci Kefali Şenliğine Geri Sayım: Kaymakam Karaloğlu Sahada!

Erciş'te Kültür ve Sanat Festivali heyecanı!

Van Haberleri 30.05.2024 12:58:00 0
Erciş
Tarih: 30.05.2024 12:58 Güncelleme: 30.05.2024 12:59

ERCİŞ BALIK BENDİNDE BÜYÜK HAZIRLIK

Van'ın Erciş ilçesinde gerçekleştirilecek etkinlik öncesinde son hazırlıklar hızla devam ediyor. 31 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında Erciş Balık Bendi Tabiat Parkı'nda düzenlenecek 11. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'nin son kontrolleri için Kaymakam Murat Karaloğlu başkanlığındaki bir heyet alanda incelemelerde bulundu.

YÖNETİCİLERDEN TİTİZ İNCELEME

Kaymakam Karaloğlu ve beraberindeler festival alanında yer alan stantları ve sahne düzenlemelerini tek tek gözden geçirerek gerekli düzenlemeler ve alınması gereken tedbirler hakkında yönlendirmelerde bulundu. Karaloğlu, hazırlıkların sorunsuz şekilde devam ettiğini ve ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan festivalin, yerel halk ve ziyaretçiler için unutulmaz anlar yaşatacağını belirtti.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILAR FESTİVALDE

Etkinlik kapsamında ziyaretçilere zengin bir içerik sunulacak. Konserler, el sanatları sergileri ve çeşitli gösterilerle dolu bir program planlanmış durumda. Müzik dünyasının sevilen isimleri Selçuk Balcı, Ezginin Günlüğü ve Pinhani'nin vereceği konserlerle katılımcılar, kültürel bir şölenin tadını çıkaracak.

KONSER PROGRAM TAKVİMİ

Festivalde sahne alacak sanatçılar ve konser tarihleri şöyle:
- Selçuk Balcı, 31 Mayıs Cuma saat 20.30'da festivalin ilk gününde konser verecek.
- Ezginin Günlüğü, 1 Haziran Cumartesi saat 20.30'da müzik severlerle buluşacak.
- Pinhani, 2 Haziran Pazar saat 20.30'da festivalin son gününde sahne alacak.

Erciş Kaymakamlığı ve ilgili kurumlar tarafından festival için yapılan detaylı planlama ve hazırlıklar, etkinliğin sorunsuz ve keyifli geçmesini hedefliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °
Cuma 24.2 ° / 14.1 °