Eğitim Duayenlerine Van'da Vefa Ziyafeti: Emektar Yöneticiler Yıllar Sonra Bir Arada!

Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Arvas'ın davetiyle emektar eğitimciler buluştu.

Van Haberleri 28.06.2024 11:18:59 0
Eğitim Duayenlerine Van
Tarih: 28.06.2024 11:18

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EMEKÇİ YÖNETİCİLERİ AĞIRLADI

Van'da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde önemli hizmetlerde bulunmuş emektar yöneticiler, yıllar sonra bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Nurettin Aras'ın önderliğinde düzenlenen özel etkinlik, geçmişte görev yapmış ve emekliye ayrılmış müdürlerin onur gününe dönüştü.

DUYGUSAL BULUŞMANIN KATILIMCILARI

Van İl Milli Eğitim Müdürü M. Nurettin Aras'ın davetlisi olarak toplanan eski yönetici topluluğu içinde; emekli İl Milli Eğitim Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri yer aldı. Özellikle Ali İhsan Sayılır, Ebubekir Kaçmaz, Mustafa Yıldızbaşı, Yemen Akyüz, Halil Altun gibi eğitim camiasının tanınmış isimleri, programın gözde konuklarından bazılarıydı.

ETKİNLİK DETAYLARI VE KATILIMCILARIN İZLENİMLERİ

Etkinlik boyunca emekli yöneticiler kurumun mevcut durumunu yakından görmek için bir tur attılar ve güncel projeler hakkında bilgi sahibi oldular. Ayrıca, kurumun güler yüzlü çalışanlarının da katıldığı samimi bir toplantı alanında bir araya gelip, eğitim üzerine tecrübelerini ve anılarını paylaşma fırsatı buldular. Van eğitime yıllarını adamış duayen yöneticiler, kamuoyuna bu zarif davete olan memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade almak için bir araya geldiler.

EĞİTİME ADANMIŞ YILLARIN TAKDİRİ

Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, toplantıda, eğitime verilen emek ve hizmetler için katılımcılara teşekkür etti. Uzun yıllar eğitim sektörüne adanmış liderleri yeniden kurumda görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Aras, katkılarından ötürü yöneticilere minnettar olduklarını vurguladı. Program, eski ve yeni nesil eğitim çalışanları arasında hoşça vakit geçirilmesiyle güzel bir son buldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Pazar 25.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 27.1 ° / 16.5 °
Salı 25.3 ° / 15.3 °