Beşiktaş'ta Portekizli Yıldızlar Fırtına Gibi: Rafa ve Joao'dan Süper Lig'e Dans!

Beşiktaş'ın yeni yıldız ikilisi: Rafa Silva ve Jao Mario

Van Haberleri 7.09.2024 00:26:45 0
Beşiktaş
Tarih: 07.09.2024 00:26

PORTO RÜZGÂRI BEŞİKTAŞ'A TAŞINIYOR: RAFA SILVA VE JOAO MARIO İMZAYI ATTI

Benfica'da gösterdikleri başarılı performans ile futbol dünyasının ilgisini çeken Rafa Silva ve Joao Mario ikilisi, Beşiktaş'ta bir arada sahne almaya hazırlanıyor. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon mücadele edecek olan Beşiktaş, transfer piyasasındaki hareketliliğini sürdürüyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR: VAN BRONCKHORST 8. TRANSFERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro Immobile, Can Keleş, Emirhan Topçu, Cher Ndour ve Felix Uduokhai'ye ek olarak transferlerine bir yenisini daha ekledi. Beşiktaş, Joao Mario'yu da resmi olarak kadrosuna katma başarısı gösterdi.

PORTO İKİLİSİNDEN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER DESTEĞİ

Beşiktaş'ın çoğu pozisyonda oynayabilen yıldızı Rafa Silva, transfer döneminde etkili bir performans ortaya koydu. Rafa, milli takım ve eski takım arkadaşı Joao Mario'yu Beşiktaş'ın ve Türkiye'nin güzellikleri hakkında ikna ederek transfer sürecinde önemli rol oynadı. İkili, Beşiktaş forması altında da eskisi gibi gol ve asistlerini sürdürmeyi hedefliyor.

BENFICA'DA BAŞARILI BİR İKİLİ: ŞİMDİ HEDEFLERİ BEŞİKTAŞ'TA PARLAMAK

İki futbolcunun Beşiktaş'a transferlerinin tamamlanmasından sonra, Benfica'daki uyumları bir kez daha konuşulmaya başlandı. Önceki iki sezon boyunca gösterdikleri yüksek performans ile takımlarının başarısına katkı sağlayan ikilinin, Beşiktaş'ta da benzer bir uyum içinde olması bekleniyor.

SOSYAL MEDYAYA YANSIYAN İKİ FARKLI POZİSYON: MARIO'DAN RAFA'YA MAESTRO PASLAR

Sosyal medya üzerinde, ikilinin uyumuna dair videolar paylaşılarak Rafa Silva ve Joao Mario'nun sahadaki uyumuna vurgu yapıldı. Videolar, Mario'nun Rafa'ya yaptığı asistler ve Milot Rashica'nın Rafa'ya pas vermeyi tercih etmemesi sonucu topun kaybedilmesi gibi pozisyonları içeriyor ve ikilinin uyumunu örnekliyor.


Perşembe 19.9 ° / 11.3 °
Cuma 17.9 ° / 10.8 °
Cumartesi 19.3 ° / 12.2 °