Bayramda Hastane Mesaisi: Muradiye Kaymakamı Aydoğan'dan Şifa Dağıtanlara Teşekkür Ziyareti

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan yaptığı anlamlı ziyaret ile Kurban Bayramı coşkusunu hastaneye taşıdı.

Van Haberleri 18.06.2024 09:47:33 0
Bayramda Hastane Mesaisi: Muradiye Kaymakamı Aydoğan
Tarih: 18.06.2024 09:47

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Muradiye Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının ve hastaların bayramını kutladı. Sağlık çalışanlarına yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür eden Kaymakam Aydoğan, onların bayram sevincine ortak oldu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR VE BAYRAM TEBRİĞİ

Bayramın ilk gününde hastanenin neşesini artıran Kaymakam Aydoğan, sağlık hizmetlerinin kesintisiz sürdüğünü görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendilerine teşekkür ederek çalışanların bayramını kutlayan Kaymakam, tatil ve bayram gözetmeksizin vatandaşlara hizmet veren sağlıkçıların fedakarlığına vurgu yaptı.

HASTA V EYAKINLARIYLA SICAK SOHBET

Hastanede tedavi gören hasta ve yakınlarıyla da bir araya gelen Melih Aydoğan'ın ziyareti, hastalara moral kaynağı oldu. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve kısa sohbetler gerçekleştiren Kaymakam Aydoğan, onlara bayramın sevincini yaşatmayı amaçladı. Muradiye Devlet Hastanesi'nde bulunan herkese sağlık ve mutluluk dilediği ziyaret, bayramın manevi atmosferini hastane koridorlarına taşıdı.

ZİYARET SAMİMİ İLGİ VE ALAKANIN GÖSTERGESİ

Hastane ziyaretleri, özellikle bayram gibi özel günlerde geleneksel olarak yapılan duyarlı hareketler arasında yer alıyor. Kaymakam Melih Aydoğan'ın bu anlamlı ziyareti, toplumun tüm kesimlerine yönelik samimi ilgi ve alakanın bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °
Perşembe 23.4 ° / 13.6 °
Cuma 24.2 ° / 14.1 °