Bayramda Acemi Kasap Kazaları: Hastaneler Yaralılarla Dolup Taştı!

Kurbanlık keserken kendini yaralayan acemi kasaplar, koşarak hastanelere gitti. Hastaneler kendini yaralayan acemi kasaplarla doldu.

Van Haberleri 16.06.2024 09:30:20 0
Bayramda Acemi Kasap Kazaları: Hastaneler Yaralılarla Dolup Taştı!
Tarih: 16.06.2024 09:30

ACEMİ KASAPLAR YİNE SAHNE ALDI

Her dini bayramda tekrar eden bir gelenek haline gelen acemi kasap vakaları, bu yıl da görülmeye devam etti. Bayramın ilk günü, sabahın erken saatlerinde hastaneler, kendilerini yaralayan vatandaşların akınına uğradı.

SABAH NAMAZINDAN SONRA HASTANELİK OLDULAR

Kurban Bayramı'nın ilk günü, sabah namazını müteakip vatandaşlar kurban kesmeye başladı ancak beceriksizliğin kurbanı olarak pek çok kişi ilk önce hastanelerin yolunu tuttu. Kurban kesmek isterken kendini yaralayanlar hemen müdahale için hastanelerin acil servis bölümlerine koştu.

KESİKLER VE DARBELER ACİL SERVİSLERİ HAREKETLENDİRDİ

Kurban kesiminde acemilikleriyle dikkat çeken kişiler, kesikler ve hayvan darbeleri gibi çeşitli yaralanmalarla hastanelik oldu. Ayakta tedavi edilen bu acemi kasaplar, tedavilerinin ardından tekrar kurban kesim yerlerine dönerek işlerini tamamladılar.

AĞIR VAKALARA RASTLANMADI

Yaralanmalar arasında şükür ki ciddi veya hayati tehlike arz eden durumlar bildirilmedi. Yurt genelinde hastane acil servis bölümlerine başvuran acemi kasaplar, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kurban Bayramı'nda meydana gelen bu olaylar, artık hemen hemen her yıl bayram geleneğine dönüşmüş durumda.
 


 


Pazartesi 24.8 ° / 13.8 °
Salı 23.4 ° / 14 °
Çarşamba 25.4 ° / 15.8 °