Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik'ten okul ziyaretleri

Van'ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik, ilçede bulunan mahallelerde okullar ziyaret ederek vatandaşlarlada bir araya geldi.

Van Haberleri 27.10.2023 18:24:00 0
Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik
Tarih: 27.10.2023 18:25

Van’ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, ilçede bulunan mahallelerde okullar ziyaret ederek vatandaşlarlada bir araya geldi.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkale’de bulunan Geçitvermez Mahallesinde; Geçitvermez İlköğretim Okulu'nu, Kızılca Mahallesinde; Kızılca İlköğretim Okulu'nu, Güleçler Mahallesinde; Güleçler İlköğretim Okulu'nu, Atlılar Mahallesinde; Atlılar İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Okulda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, okula yeni başlayan minik öğrencilere de kırtasiye seti hediye etti. Öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi. 

Kaymakam Çelik, okul ziyaretlerini gerçekleştirirken kendisini karşılamaya gelen mahalle halkı ilede sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. 


 

Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi


 


Salı 25.3 ° / 15.3 °
Çarşamba 25.4 ° / 16.1 °
Perşembe 25.6 ° / 16 °