Kaymakam Solak, “Başkale yeni yatırımlarla geleceğe hazırlanıyor”

Kaymakam Solak, “Başkale yeni yatırımlarla geleceğe hazırlanıyor”

Van Haberleri 26.02.2022 17:10:00 0
Kaymakam Solak, “Başkale yeni yatırımlarla geleceğe hazırlanıyor”
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Vangölü TV’ye özel açıklamalarda bulunan Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Asım Solak, Başkale’nin zamanla ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. Gençlere önem verdiklerini belirten Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Asım Solak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

SPOR TESİSLERİNİ GENÇLERİMİZLE BULUŞTURDUK

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle ilçede 2021 yıllında önemli yatırımlar gerçekleştirildi. İkisi kırsal mahallelerde olmak üzere 5 semt sahası ve 500 kişilik stat yapıldı. Yapımı tamamlanarak hizmete başlayan yarı olimpik yüzme havuzunda antrenörler öncülüğünde gençler, kadınlar ve halkımız yüzme sporu ile buluşuyor. Spor tesislerinin yapımını hızlı bir şekilde tamamlayarak, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek için hizmete aldık.

BAŞKALE GELECEĞE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYOR

İlçemizin önemli ihtiyaçlarından birisi olan Başkale Devlet Hastanesi projesini hayata geçirmek için harekete geçtik. Yeni Hükümet Konağı yapımı Nisan ayında başlayacak. Tüm bunlar Başkale’nin yapısal sorunlarının çözümü, ihtiyaçlarının tamamlanarak geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanması için önemli adımlar. Önümüzdeki yıllarda Başkale’nin gelişmesine hep birlikte tanık olacağız.

Kaynak: Vangölü TV


Cuma 24.2 ° / 14.1 °
Cumartesi 25.3 ° / 15.1 °
Pazar 25.4 ° / 14.5 °