Abdülkerim Durmaz'dan Montella'ya Eleştiri ve Kerem Aktürkoğlu Övgüsü

Montella'ya uyuma çağrısı: Durmaz'dan açık eleştiri ve Aktürkoğlu'na sahip çkış!

Van Haberleri 7.07.2024 17:14:59 0
Abdülkerim Durmaz
Tarih: 07.07.2024 17:14

A MİLLİ TAKIMIN HOLLANDA İLE MÜCADELESİNE MERCEK TUTTU

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, A Milli Takımımızın Hollanda'ya 2-1 kaybettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Futbol eleştirmeni, mücadele için çarpıcı yorumlara imza attı ve A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile Kerem Aktürkoğlu'nu gündeme getirdi.

MONTELLA'NIN STRATEJİSİ ELEŞTİRİLDİ

Durmaz, Hollanda'nın golü bulduktan sonra reaksiyon gösterdiğini ancak Montella'nın gerekli refleksi gösteremediğini belirtti. "Hollanda ilk golü yedi hocası Ronald Koeman hemen Weghorst'u ısındırdı. İkinci yarıda oyuna girdiği stoperlerin hepsini çalkaladı ve bütün düzeni bozdu. Montella uyanamadı, Hollanda baskıyı kurunca izledi resmen maçı. Hamleler erken gerekebilirdi." dedi. Aktarılanlara göre, Durmaz ayrıca çeşitli alternatifler üzerinde durarak Montella'nın oyun içinde daha çeşitli hamleler yapabileceğini söyledi.

KEREM AKTÜRKOĞLU ÖVGÜSÜ VE KENAN YILDIZ ELEŞTİRİSİ

Abdülkerim Durmaz, Montella'nın Kenan Yıldız'a fazla şans tanımasını eleştirerek Kerem Aktürkoğlu'nun daha çok süre alması gerektiğini vurguladı. "Juventus'ta oynuyor diye Kerem'e haksızlık yapıyorsun. Çocuk girdi, Kenan'ın kaç maçta yapamadığını yaptı. İlk 11'de başlatabilirdin. Sana ilerde top tutacak adama ihtiyacın vardı." ifadeleriyle Kerem Aktürkoğlu'nun yeterli şansı bulamadığını savundu.

Durmaz ayrıca, turnuvanın en iyi iki hocası olarak Koeman ve Montella'yı gösterdi ve iki teknik adamın da elindeki materyalden en iyi karmayı ürettiklerini belirtti. Abdülkerim Durmaz'ın bu dikkat çekici yorumları, futbolseverler ve A Milli Takım taraftarları tarafından ilgiyle karşılandı.


Cumartesi 19.1 ° / 10.7 °
Pazar 20 ° / 10.6 °
Pazartesi 20.6 ° / 11.4 °